F. Bahçe ve G. Saray’ın Olimpiyat krizi

Futbol
Süper Lig’de 5 Mayıs Pazar akşamı G.Saray, TT Arena’da Sivasspor ile şampiyonluk maçına çıkarken, F.Bahçe Olimpiyat Stadı’nda İBB’nin konuğu olacak. Sarı-lacivertliler’in...
EMOJİLE

Süper Lig’de 5 Mayıs Pazar akşamı G.Saray, TT Arena’da Sivasspor ile şampiyonluk maçına çıkarken, F.Bahçe Olimpiyat Stadı’nda İBB’nin konuğu olacak. Sarı-lacivertliler’in hem Olimpiyat’a gidiş hem de G.Saray’ın şampiyonluğu garantilemesi halinde Olimpiyat’tan dönüşte kutlamaların arasında kalmadan Samandıra’ya nasıl döneceği sorusu cevabını arıyor. Takım TEM’den gidip dönerse TT Arena’nın önünden geçmek zorunda olduğu için bu yol ihtimal dışı. F.Bahçe Boğaziçi Köprüsü’nden geçip E-5’i kullanabilir.

Taraftar karşı karşıya gelecek
Bir diğer ihtimal de takımın deniz yolunu kullanıp özel bir seferle Kartal’dan Avcılar’a kadar gelmesi ve oradan Olimpiyat’a geçmesi. Bir de şöyle bir gerçek var ki F.Bahçe ve G.Saray taraftarının 5 Mayıs günü yolları kesişecek. Özel araçları ile maça gidenler trafikte, metrobüsü kullanacak olanlar da duraklarda karşı karşıya gelecek. G.Saray’ın şampiyonluğu halinde taraftarı sokağa dökülüp, Florya’ya akın edeceği için F.Bahçeliler’in dönüşünde büyük sıkıntı yaşanacak.

Sabah