Drogba, Cimbom’dan ayrılıyor mu?

Futbol
Galatasaray’da Drogba şaşkınlığı yaşanıyor. Sarı kırmızılıların Didier Drogba’ya sözleşmesini 1 yıl uzatma teklifi yaptığı, ancak Fildişili oyuncunun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. C...
EMOJİLE

Galatasaray’da Drogba şaşkınlığı yaşanıyor. Sarı kırmızılıların Didier Drogba’ya sözleşmesini 1 yıl uzatma teklifi yaptığı, ancak Fildişili oyuncunun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. Chelsea’nin ise Drogba için yeniden harekete geçeceği iddia edildi.

Sarı-kırmızılıların, sezon sonunda mukavelesi bitecek 35 yaşındaki tecrübeli futbolcuya bir yıl daha oyuncu-menajer olarak devam etmesini önerdiği iddia edildi. Ancak yıldız futbolcunun G.Saray’a olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

Öte yandan Drogba dünkü idmanda da sarı kırımızlıların neşe kaynağı olmaya devam etti. Yıldız oyuncu, basın toplantısı yapan Sneijder’e önce forma fırlattı, sonra nişan alıp kafasına top attı.

CHELSEA DROGBA İÇİN YİNE GELECEK

Mourinho’nun başına geçtiği Chelsea’yi santrforda kimin sürükleyeceği hala en büyük sorun olarak Maviler’in önünde duruyor. Chelsea boşluğunu bir türlü dolduramadığı Didier Drogba’yı geri alabilmek için daha çok bastırmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında, Chelsea’nin eski süper starı Drogba’nın geri dönmesini istediği ve bunun için her yola başvurabileceği belirtiliyor.

Rota Haber