Fenerbahçe’den son dakika vurgunu

Futbol
90+3. dakikada kazandığı penaltı golüyle  Red Bull Salzburg’a 1-1 berabere kalan sarı kanarya, tur umudunu Kadıköy’e taşıdı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Red Bull Sazlbur...
EMOJİLE

90+3. dakikada kazandığı penaltı golüyle  Red Bull Salzburg’a 1-1 berabere kalan sarı kanarya, tur umudunu Kadıköy’e taşıdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Red Bull Sazlburg ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Fenerbahçe, maçın ilk 20 dakikasında orta sahayı geçmekte ve rakip ceza alana girmekte zorlandı. Sarı-lacivertli takım, ilk yarının son dakikalarında toparlanmasına rağmen gol pozisyonu bulamadı. Red Bull Salzburg ise hızlı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Salzburg’un gol girişimleri kaleci Volkan ve savunmanın müdahaleleriyle sonuçsuz kaldı. 

İkinci yarıda ise aradığı golü bulan taraf Salzburg oldu. 68. dakikada Alan Douglas’ın şık golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Golün şokunu çabuk atlatan temsilcimiz, beraberlik golünü hemen bulmak için vites yükseltti. Ancak zaman zaman hızlı gelişen Salzburg ataklarında Avusturya temsilcisi 2. gole de çok yaklaştı.

SOW DİREĞİ SALLADI

Dakikalar 80’i gösterirklen Fenerbahçe’nin gole en çok yaklaştığı an yaşandı. Ceza sahasına girer girmez tam bir füze çıkaran Sow’un şutunda önce kaleci sonra da direk gole izin vermedi. 

90+3’TE PENALTI

Maçın son bölümlerinde beraberlik için her yolu deneyen Sarı Kanarya, son saniyelerde penaltı kazandı. Sow’un ortasında Ulmer topa eliyle müdahele edince Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Cristian da kaleci topu ayrı yerlere göndererek maçın skorunu ilan etti: 1-1-1

Bu maçın rövanşı, 6 Ağustos’ta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak.