Yıldırım’dan duygusal veda: “Hakkınızı helal edin”

Futbol
Fenerbahçe’de tarihi günler yaşanıyor… UEFA’nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men kararını CAS’ın onaylamasının ardından Sarı-Lacivertli kulüpte hareketli saatler yaşanmaya başladı. tarafta...
EMOJİLE

Fenerbahçe’de tarihi günler yaşanıyor… UEFA’nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men kararını CAS’ın onaylamasının ardından Sarı-Lacivertli kulüpte hareketli saatler yaşanmaya başladı. taraftarların, camianın ve spor kamuoyunun tepkileri üzerine dün toplanan Fenerbahçe yönetiminde şok bir gelişme yaşandı. 

Başkan Aziz Yıldırım seçimli kongre kararı alınmasını isteyerek yönetim kurulundaki arkadaşlarına, “Ben kongrede adaylığımı koymayacağım. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra süreci avukatlarımla devam ettireceğim” diyerek vedalaştı. 

GEÇİCİ BAŞKAN KİĞILI

Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu arkadaşlarıyla vedalaşıp görevi bıraktığını ve aday olmayacağını açıklamasından sonra Fenerbahçe’de geçici başkan da belli oldu… Buna göre 2 Kasım’da belirlenecek olan yeni başkan göreve gelene kadar şu anda başkanvekili olan Abdullah Kiğılı, başkanlık görevini yürütecek.

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Başkan Aziz Yıldırım’dan duygusal veda… CAS kararının olumsuz çıkmasının ardından dün yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerine veda eden ve “Bundan sonra ben yokum. Aday olmayacağım” diyen başkan Aziz Yıldırım, daha sonra soluğu Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde aldı. 

Başkan Yıldırım Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertli futbolcuların idmanını asbaşkanlar Nihat Özbağı ve Mithat Yenigün ile birlikte izledi. Başkan Yıldırım’ın Samandıra’da futbolculara hitaben de kısa bir veda konuşması yaptığı ortaya çıktı. Başkanın bu konuşmasında duygusal anların yaşandığı ve futbolcuların da oldukça üzgün oldukları öğrenildi.

‘HEPİNİZDEN HELALLİK İSTİYORUM’

Samandıra’daki konuşmasında başkan Aziz Yıldırım, “Bugüne kadar verdiğiniz emeğe çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra beni görmeyeceksiniz. Ama sizden tek ricam Fenerbahçe formasının kudretini ve gücünü bilin. Mücadeleden kopmayın. Formanın gücünün farkına varın ve hakkını verin. Ödemelerinizde sorun yaşanmayacak. Bu durumlardan etkilenmeyin. Takımı şampiyon yaparsanız 25 milyon taraftarın içinde bir tek birey olarak benim de sevineceğimi unutmayın. Hepinizden helallik istiyorum hakkınızı helal edin” dedi.

Habertürk