5 yedik UEFA’yı kazandık, 6 yedik…

Futbol
İspanya hatta Avrupa, Arda Turan’ı konuşuyor. Arda’nın aklında ise G.Saray var. Milli yıldız, Lig TV’de Futbol Gündemi’ne konuştu. G.Saray’ın Real Madrid’e 6-1 yenilmesine rağmen gruptan çıkabileceğin...
EMOJİLE

İspanya hatta Avrupa, Arda Turan’ı konuşuyor. Arda’nın aklında ise G.Saray var. Milli yıldız, Lig TV’de Futbol Gündemi’ne konuştu. G.Saray’ın Real Madrid’e 6-1 yenilmesine rağmen gruptan çıkabileceğini söyledi. Ayrıca Beşiktaş derbisi için de gönlünden G.Saray’ın kazanmasının geçtiğini dile getirdi. İşte o açıklamalar: “Ben hâlâ çok fazla eksikliğimin bulunduğunu ve dünyanın en iyi yıldızılarına karşı oynadığım için onlara karşı çok fazla çalışmam gerektiğini, o seviyelere ulaşmam için çok fazla uğraş gerektiğini biliyorum. 

FATİH TERİM TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

Açıkçası ben de bir G.Saray taraftarı olarak tabii ki üzülüyoruz ister istemez. (6-1’lik Real yenilgisi için) Sadece bir maç kaybettik. Biz UEFA Kupası’nı kazandığımız zaman da Chelsea’ye 5-0 kaybetmiştik. Futbolun içinde böyle şeyler var. Artı bizim takımımız çok yetenekli, üst düzey oyunculardan kurulu. Başlarında da çok önemli, Türkiye’nin en önemli teknik direktörü var. O yüzden açıkçası bu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum.

FAZLA BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK

Sadece bir maç kaybettik, üç puan. O yüzden çok fazla büyütülecek bir şey yok. Çünkü Real Madrid dünyanın en büyük bütçeli, en önemli takımlarından bir tanesi. O yüzden futbolda böyle şeyler olabilir. Önlerinde pazar gecesi bir derbi var (Beşiktaş maçı), ona konsantre olmalılar diye düşünüyorum. İyi bir G.Saray taraftarı olarak fikirlerim bunlar. İnşallah Fair Play çerçevesi içinde güzel, keyifli, insanlara futbol seyri olan, insanları futbola yaklaştıran bir güzel bir derbi olur. Tabii ki de gönlüm kendi takımımdan (G.Saray’dan) yana.

DÜNYA KUPASI’NI ÇOK İSTİYORUM

İki maçımızı da kazanırsak Play-Off’a kalabileceğimizi düşünüyorum. Ama Estonya maçını kazanmadığımız zaman Hollanda maçının hiçbir anlamı olmaz. O yüzden bütün konsantrasyonumuz Estonya maçı. Her maça ayrı  bir final olarak bakarsak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Şansımız çok düşüktü, tekrar umutlandık. Benim için de çok büyük bir hayal Dünya Kupası’nda oynamak. Her futbolcu ülkesini Dünya Kupası’nda temsil etmek ister.”

AA