G. Saray, Juventus deplasmanından puanla döndü

Futbol
Real Madrid mağlubiyetinin ardından yeni teknik direktörü Mancini yönetiminde ilk maçına çıkan Galatasaray uzun süre1-0 önde götürdüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı.  Maça çok iyi başlayan &...
EMOJİLE

Real Madrid mağlubiyetinin ardından yeni teknik direktörü Mancini yönetiminde ilk maçına çıkan Galatasaray uzun süre1-0 önde götürdüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 

Maça çok iyi başlayan  Galatasaray Fildişili yıldızı Drogba’nın 36. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İlk yarı boyunca çok iyi bir futbol ortaya koyan GalatasarayJuventus’u da adeta şaşkına çevirdi.

İkinci yarıda alanları iyi kapatan Galatasaray Juventus’a çok fazla şans tanımazken 80. dakikada Amrabat’ın yaptırdığı penaltı sonucunda topu ağlarında gördü. Vidal’ın kullandığı penaltı atışı sonrasında Juventus eşitliği yakaladı.

Maçın kalan dakikaları büyük bir heyecan içinde geçerken 87. dakikada Fabio Quagliarella’nın golüyle Juventus 2-1 öne geçti Bu gole Galatasaray’ın cevabı ise geçikmedi. 89. dakikada sahne alan Umut Bulut’Un golüyle maça tekrar eşitlik geldi ve nefes kesen müsabaka da bu sonuçla tamamlandı.

Galatasaray bu sonucun ardından Mancini yönetiminde çıktığı ilk maçtan puanla ayrılmış oldu. Juventus da bu beraberlikle gruptaki puanını 2’ye yükseltti.

Lig TV