Burak Yılmaz Chelsea’ye, Benzema G. Saray’a

Futbol
Onur Dinçer’in haberi  Futbolda ocak ayında gerçekleşecek ara transfer dönemine, merkezinde Burak Yılmaz’ın bulunduğu ilginç bir denklemin damga vurabileceği öne sürüldü. İspanyol Sport gazetesi,...
EMOJİLE

Onur Dinçer’in haberi 

Futbolda ocak ayında gerçekleşecek ara transfer dönemine, merkezinde Burak Yılmaz’ın bulunduğu ilginç bir denklemin damga vurabileceği öne sürüldü. İspanyol Sport gazetesi, “Mourinho’nun Türk tutkusu, Madrid’de 9 numara kaosuna yol açabilir” başlığıyla verdiği haberde, gerçekleşmesi olası 3 önemli transferin birbirini tetikleyerek ilerleyeceğini yazdı.

‘3 bant operasyonu’ olarak isimlendirilen bu hareketlenme ile ilgili, “Jose Mourinho’nun Burak Yılmaz’ı transfer etme takıntısı Benzemalı ve Suarezli bir karambole yol açabilir” ifadesi kullanıldı. Buna göre Burak Yılmaz’ın Mourinho’nun takımı Chelsea’ye gitmesiyle, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini golcü oyuncunun yerini Real Madrid’in Fransız forveti Karim Benzema ile doldurmak isteyecek. Bu durumda bir süredir Luis Suarez’i transfer etmek isitediği öne sürülen eflatun beyazlılar, Benzema transferinden gelecek parayla rotasını Uruguaylı yıldıza çevirecek ve nakit parayla iyi bir teklif yapıp Liverpool’un kapısını çalacak ve Suarez’i renklerine bağlayacak.

Skorer