Şampiyon belli, diğer takımlar sıralamayı yapsın

Futbol
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray galibiyetinin ardından iddialı konuştu, “Şampiyon biziz” dedi. İki takım oyuncularını da kutlayan sarı-lacivertli çalıştırıcı şöyle kon...
EMOJİLE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray galibiyetinin ardından iddialı konuştu, “Şampiyon biziz” dedi. İki takım oyuncularını da kutlayan sarı-lacivertli çalıştırıcı şöyle konuştu: “Hem hakeme hem de oyuna yardımcı oldular. Disiplinli bir takımız. İyi mücadele ediyoruz. Galatasaray gibi bir takıma karşı oynarken dikkatli olmak zorundaydık. İstediğimiz sonucu aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Seyircimizin verdiği destek ve yürekle sahadayız. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. 

CEZA KESEBİLİRLERDİ 

Sezon başında söylediğim gibi, ‘Biz şampiyon olacağız, diğer takımlar sıralamayı yapsın.’ Onun inancını oyuncularımda gördüm. Onları tebrik ediyorum.” Yanal, eksik yakalandıklarında kendilerini cezalandırabilecek bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, “Ama bu maçta bu dengeyi iyi kurduk. G.Saray’ı geri koşturduk. Onları yorduk” ifadelerini kullandı.

YANAL 11 YIL SONRA KAZANDI

Ersun Yanal teknik direktörlük kariyerinde G.Saray ile 22 kez karşılaştı. Yanal bu maçlarda 3 galibiyet alırken, 12 kez mağlup oldu. Ersun Yanal, G.Saray’a son galibiyetini 2002’de G.Birliği’nin başında yaşamıştı. Mancini ise Kadıköy’de ikinci kez mağlubiyet gördü. İtalyan hoca 2007-08 sezonunda İnter ile F.Bahçe’ye 1-0 yenilmişti. Kariyerinde dün akşam 20. derbiye çıkan Mancini sadece 7 kez kazandı. Dün akşam 8. mağlubiyetini aldı.

Fotomaç