Sergen Yalçın hangi takımın başına geçiyor?

Futbol
Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Bülent Uygun’dan boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın’ı getirdiklerini söyledi. Yalçın’la 1,5 yıl anlaşmaya vardıkların...
EMOJİLE

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Bülent Uygun’dan boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın’ı getirdiklerini söyledi. Yalçın’la 1,5 yıl anlaşmaya vardıklarını anlatan Kızıl, Yalçın’ın yardımcılığını da Tamer Tuna, Murat Şahin ve Stefano Morreno’nun yapacağını kaydetti.

Kızıl, “Bülent Uygun’la yollarımızı ayırdıktan sonra birçok yerli ve yabancı hocayla görüştük. En sonunda hırsı ve azmiyle takıma katkı sağlayacağına inandığımız Sergen Yalçın’la anlaşmaya vardık. Hocamız pazartesi günü Gaziantep’e gelecek ve resmi imzayı atacağız. Gaziantepspor’a ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

İlk kez Süper Lig’de takım çalıştıracak

Sergen Yalçın ilk kez bir Süper Lig takımında başa geçecek. Daha önce Beşiktaş’ın alt yapı takımlarında görev alan ve A2 takımını çalıştıran Sergen Yalçın, Sarıyer’de de kısa bir süre Sportif Direktörlük yapmıştı.

Çeşitli TV yarışma programlarında jüri üyeliği de yapan Sergen Yalçın, son olarak Kanaltürk’te yayınlanan “Top Bizde” programında yorumcuydu.

Trthaber