Terim, Katar kulübünün teklifini reddetmiş

Futbol
Spor kamuoyu, dün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, “Fatih Terim para için Milli Takım’a gitti” dediği iddiası ile çalkalandı. Haberi duyuran spor sitesi maraton.com.tr, Aysal...
EMOJİLE

Spor kamuoyu, dün Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, “Fatih Terim para için Milli Takım’a gitti” dediği iddiası ile çalkalandı. Haberi duyuran spor sitesi maraton.com.tr, Aysal’ın, “Galatasaray’da yıllık 3 milyon Euro kazanıyordu. Milli Takım’da primlerle birlikte 5 milyon Euro alacak. Bunu herkes bilmeli ki Fatih Terim, Galatasaray’dan para için ayrılmıştır” açıklamasını yaptığını öne sürdü. Aysal, söz konusu haber üzerine Galatasaray’ın sitesinden bir açıklama yayınlayarak, iddia edilen açıklamanın yalan olduğunu duyurdu. 

‘MİLLİ TAKIM’A SÖZÜM VAR’ 

SABAH ise Milli Takım’a resmi imzayı atmadan önce tecrübeli teknik adama Katar Ligi ekibi Al Rayyan’dan gelen cazip teklifin detaylarına ulaştı… Terim, yıllığı 9 milyon Euro’dan üç yıllık sözleşme için kapısını çalan Al Rayyan yöneticilerini, “Milli Takım’a sözüm var” yanıtını vererek geri çevirdi. 

Sabah