Beşiktaş Sivasspor maçı muhtemel 11’ler

Futbol
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kemal Abitoğlu yönetecek. Karşılaşmayı aksam.com.tr farkıyla canlı takip edebilirsiniz. MUHTEME...
EMOJİLE

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kemal Abitoğlu yönetecek. Karşılaşmayı aksam.com.tr farkıyla canlı takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Necip, Escude, Motta, Atiba, Muhammed Demirci, Gökhan Töre, Olcay, Fernandes, Almeida

Sivasspor: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Eren, Burhan, Kadir, Mehdi, Aydın, Aatif, Utaka

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadı

Saat: 20.00

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

SIVOK ŞÜPHELİ

Beşiktaş’ta dizinde ağrı hissettiği için son antrenmanı yarıda bırakan Çek futbolcu Tomas Sivok’un oynamaması bekleniyor.

OLCAY’DAN 5 MAÇTA 4 GOL

Süper Lig’in ilk 8 haftasında sadece 1 gol atabilen Olcay Şahan son 5 haftada 4 gol attı. Olcay Şahan 9.haftada Akhisar Belediyespor’a 1 gol, 11.haftada Kayerispor’a 1 gol, 12.haftada Torku Konyaspor’a 1 gol ve 13.haftada Fenerbahçe’ye 1 gol attı. Olcay geçen sezon 34 haftada 11 gol atıp en golcü oyuncu olmuştu.

AATIF FARKI

Aatıf Chahechouhe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 11 maçta 9 gol attı. Aatıf böylece ligin bu sezon en golcü oyuncusu oldu. Aatıf kariyerinin en golcü sezonunu ise Bulgaristan liginde Chernomorets Bourgas forması giyerken 2011-12 sezonunda yaşamış ve 10 gol kaydetmişti.

Akşam