G. Saray, Muslera’yı City’e vermiyor

Futbol
İngiliz Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Hart’ı formsuzluğu nedeniyle yedek bırakıp, eldivenleri Pantilimon’a emanet eden Manchester City, yine de aradığını bulamayınca Muslera&#...
EMOJİLE

İngiliz Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Hart’ı formsuzluğu nedeniyle yedek bırakıp, eldivenleri Pantilimon’a emanet eden Manchester City, yine de aradığını bulamayınca Muslera’ya teklif yolladı. Yönetim, “Bu iş devre arasında olmaz” yanıtını verdi.

Fanatik’in haberine göre, “Hayalim bir gün Premier Lig’de oynamak” diyen Fernando Muslera’ya, İngiliz kulüplerinin ısrarlı teklifleri devam ediyor. Son olarak Uruguaylı eldiven için Manchester City devreye girdi. Kadrosunda İngiltere Milli Takımı’nın file bekçisi Joe Hart’ı bulunduran City, yediği hatalı goller nedeniyle kaleyi Pantilimon’a emanet etmişti. Ancak Rumen kaleci de hatalı goller yemeye başlayınca, bu sorunu kökten çözmek için İngiliz devi harekete geçerek, ‘en uygun durumda’ görülen Fernando Muslera’ya yöneldi. Daha önce İnter’in kalecisi Handanoviç’i de yoklayan City yönetimi, buradan gelen olumsuz haber nedeniyle Galatasaray’la temas kurdu. 27 yaşındaki Muslera’ya 20 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödemeyi taahhüt eden Manchester City’nin bu teklifi, Galatasaray Yönetimi tarafından, “Bu iş devre arasında olmaz” denilerek reddedildi.

Sözleşmesini de uzatacaklar

Uruguaylı file bekçisinin sakatlığında tam anlamıyla kâbus yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Muslera’yı satmak bir yana, sözleşmesini uzatmak amacıyla plan yapmaya başladı. Muslera’nın da, her ne kadar hayali Premier Lig olsa bile, Galatasaray’da olmaktan mutluluk duyduğunu söylediği ve şu sıralarda transferi kesinlikle düşünmediği belirtildi.