Başkan devreye girdi, istifadan vazgeçti

Futbol
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçtan bir süre sonra şok bir kararla istifasını açıkladı. Akçay, maç sonu basın toplantısına da katılmadı. So...
EMOJİLE

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Antalyaspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçtan bir süre sonra şok bir kararla istifasını açıkladı. Akçay, maç sonu basın toplantısına da katılmadı.

Son iki sezonun en iyi ilk yarı performansını gösteren, UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’a tarihi bir başarı yaşatan Mustafa Akçay neden apar topar istifa etti?  Eurosport’ta yer alan habere göre yönetim, Tottenham’ın eski teknik direktörü Andre Villas-Boas ile görüştü. Portekizli isimle görüşüldüğünü öğrenen Mustafa Akçay, bu nedenle istifasını verdi.

Öte yandan Trabzonspor, Tottenham’da bekleneni veremeyince üç hafta önce görevine son verilen Andre Villas-Boas’tan ret cevabı aldı.

Başkan ikna etti 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Akçay’ı, “Takımda kal, istediğin her şeyi yapacağız” diyerek ikna etti. Bir saati bulan görüşmeden güven tazelendi. Başkanın ikna çabalarının başarılı olduğu ve Akçay’ın kararından vazgeçtiği öğrenildi.