Galatasaray’da Sabri Reis’e yol göründü

Futbol
Kulislerde Mancini’nin, emektar ismi kadrosunda istemediği öne sürülürken, bu iddialar devre arası kampında yaşananların ardından ayyuka çıktı. Sabri, Ajax ile oynanan hazırlık maçında sahada olmasına...
EMOJİLE

Kulislerde Mancini’nin, emektar ismi kadrosunda istemediği öne sürülürken, bu iddialar devre arası kampında yaşananların ardından ayyuka çıktı. Sabri, Ajax ile oynanan hazırlık maçında sahada olmasına rağmen kaptanlık pazubandını Melo taktı.

Star Gazetesi’nde yer alan habere göre dün akşam MP Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ise Manci’nin Sabri’yi istemediği bir kez daha anlaşıldı. Galatasaray’ın sembolü haline gelen Sabri 18 kişilik kadroya bile alınmadı.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Mancini ile Sabri arasında yaşanan olumsuz elektrik, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında da tartışma yarattı. Sosyal medyada konuyu gündeme taşıyan taraftarların çoğu Sabri’nin Galatasaray için sembol olduğu ve takımda kalması gerektiği görüşünü bildirirken, az sayıda taraftar ise tecrübeli oyuncunun sarı-kırmızılı takımda miadını doldurduğunu ifade etti.

HERKES GİTTİ O KALDI

2002-2003 sezonunda Ankaragücü karşılaşmasında 7 dakika forma giyerek Cim-Bom’un A Takımı’nda ilk resmi maçına çıkan Sabri, bugüne dek tam 11 teknik direktörle çalıştı. Mircea Lucescu, Eric Gerets, Fatih Terim, Frank Rijkaard, Karl Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Gheorghe Hagi, Bülent Korkmaz, Roberto Mancini, Bülent Ünder ve Cevat Güler ile sarı-kırmızılı formanın başarısı için ter döken Sabri, Aslan’ın teknik direktörsüz dönemlerinde de antrenör olarak Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala ile çalışarak, üç de antrenör eskitti.