Aziz Yıldırım’ı ağlatan karşılama

Futbol
Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa’dan İstanbul’a geldi. Yargıtay kararı açıklandığında Fransa’...
EMOJİLE

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa’dan İstanbul’a geldi. Yargıtay kararı açıklandığında Fransa’da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye’ye döndü. 

“AZİZ YILDIRIM’A COŞKULU KARŞILAMA” BAŞLIKLI FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Özel uçakla saat 21.15’te İstanbul’a gelen Yıldırım’ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.  Aziz Yıldırım ile eşi Gonca ve kızı Yaz Yıldırım da İstanbul’a geldi.

Star’ın haberine göre, karşılama esnasında Aziz Yıldırım, duygusal anlar yaşadı. Yıldırım karşılamadan etkilendi ve gözyaşlarını tutamadı.

DİK DUR EĞİLME, TARAFTAR SENİNLE

Taraftarların Aziz Yıldırım hakkında “dik dur eğilme, taraftar seninle” sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Fenerbahçe taraftarının havalimanındaki coşkusu, Aziz Yıldırım’ı ve Sarı-lacivertli yöneticileri taşıyacak olan otobüse binmesini de engelledi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu’nun uyarılarının ardından alanı açtı ve Aziz Yıldırım, otobüse binerek kısa bir konuşma yaptı.

Taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, ‘Sevgili Fenerbahçeliler. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzde daha birkaç gün var. Hep beraber konuşup dertlerimizi anlatacağız. Hep beraber yürüyeceğiz bu yollardan’ diye konuştu. Yıldırım’ın içinde bulunduğu otobüs daha sonra Bağdat Caddesi’ne gitmez üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ayrıldı.