Akçay’ın yerine Trabzon’un başına o mu geliyor?

Futbol
Trabzonspor Kulübü yaptığı resmi açıklamada; gelişmeyi doğrularken, tecrübeli teknik adam ile yolları ayırdıklarını açıkladı. Son olarak dün Avni Aker’de Akhisar karşısında beklenmedik şekilde 4...
EMOJİLE

Trabzonspor Kulübü yaptığı resmi açıklamada; gelişmeyi doğrularken, tecrübeli teknik adam ile yolları ayırdıklarını açıkladı. Son olarak dün Avni Aker’de Akhisar karşısında beklenmedik şekilde 4-2’lik bir mağlubiyet alan bordo mavililerde, maç sonu kendisine taraftarın ‘İstifa’ çağrısı sorulan Akçay; “Seyirci her zaman haklıdır. Değerlendireceğiz. Yarın bir olsun bakalım” diyerek ayrılık sinyalini vermişti.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde öğleden sonra toplanacak olan Trabzonspor yönetiminin yeni teknik adam konusunda bir karara varacağı öğrenildi.

HAMİ MANDIRALI MI GELİYOR?

Akşam’ın haberine göre ilk aday Mustafa Akçay’ın yardımcılığını yapan ve bordo mavili takımın efsane futbolcularından olan Hami Mandıralı. Hacıosmanoğlu’nun Mandıralı’yı sezon sonuna kadar takımın başında tutmayı planladığı, lig sonunda ise daha tecrübeli bir teknik adamı takımın başına getirmeyi önereceği öğrenildi.

TRABZON VE TÜRK FUTBOLUNUN EFSANESİ

45 yaşındaki Hami Manıralı, Trabzonspor’da en fazla forma giyen futbolcu ünvanını korurken, forma giydiği dönemde kaydettiği 219 golle Türkiye Liglerinde en çok gol atan 3. futbolcu konumunda bulunuyor. Mandıralı, uzun yıllar Milli Takım altyapısında görev aldıktan sonra, 2005-10 yılları arasında Türkiye 21 Yaşaltı Milli Takımı’nı çalıştırmış, Mustafa Akçay göreve geldiğinde ise onun yardımcılığını üstlenmişti.