Yanal, Muslera’nın ‘hatalı gol’ arşivini çıkardı

Futbol
Ersun Yanal takımın golcülerine özel bir çalışma uygulatıyor… TT Arena’da oynanacak zorlu derbi için Yanal ve kurmayları her türlü ayrıntıyı masaya yatırıyor. Sarı-Lacivertliler’de tecrübeli hoc...
EMOJİLE

Ersun Yanal takımın golcülerine özel bir çalışma uygulatıyor… TT Arena’da oynanacak zorlu derbi için Yanal ve kurmayları her türlü ayrıntıyı masaya yatırıyor. Sarı-Lacivertliler’de tecrübeli hocanın bu maçtaki en büyük silahı ise vurucu timi…

Emenike, Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Pierre Webo’nun son haftalardaki formu Yanal’ı fazlasıyla umutlandırıyor. Bunun için de Galatasaray derbisinde Fenerbahçe’nin en büyük silahı bu 4 golcü olacak.

Habertürk’ün haberine göre teknik direktör Ersun Yanal bu defa yıldızlarını özel bir programla derbi maçına hazırlıyor. Bunda da hedef G.Saray’ın başarılı file bekçisi Muslera…

SAMANDIRA’DA YOĞUN MESAİ

Teknik direktör Ersun Yanal, Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı file bekçisi Muslera’nın zaafları ve yediği hatalı gollerden oluşan özel bir CD hazırlattı.

Yanal, bu CD’yi de takımın golcüleri Emmanuel Emenike, Dirk Kuyt, Moussa Sow ve Pierre Webo’ya her gün izlettiriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, vurucu timinden yarın oynanacak olan zorlu derbide Muslera’nın bu zayıf yönlerinden faydalanmalarını ve gole ulaşmalarını istedi.

10 FUTBOLCUNUN GALATASARAY’A GOLÜ VAR

F.Bahçe’de 10 futbolcu Galatasaray’a gol atmayı başardı. Selçuk (2), Cristian, Emre, Gökhan, Hasan Ali, Mehmet Topuz ve Holmen (1’er kez) Sarı-Kırmızılılar’a gol attı. Selçuk (2008-09, 2009-10), Emre (2013-14), Cristian (2013-14), Gökhan (2007-08) ve Hasan Ali (2012-13) Sarı-Lacivertli formayla, M.Topuz (2008-09) Kayseri, Holmen (2010-11) de İstanbul BŞB formalarıyla G.Saray’a gol attı.

EMENİKE SİFTAH PEŞİNDE

Fenerbahçe’de Emenike için yarınki derbinin ayrı bir önemi var…

Sarı-Lacivertliler’de Webo, Kuyt ve Sow’un Galatasaray’a golü bulunurken, Nijeryalı yıldız, Süper Lig kariyerlerinde henüz Sarı-Kırmızılı fileleri havalandıramadı.Nijeryalı forvet, K.Karabük’te 2, F.Bahçe’de de 1 kez Beşiktaş’a gol atarken, Galatasaray’a karşı çıktığı 2 maçta da ağları havalandıramadı. Bunun için de Emenike yarın siftah yapmak istiyor.

Nijeryalı forvet, K.Karabük’te 2, F.Bahçe’de de 1 kez Beşiktaş’a gol atarken, Galatasaray’a karşı çıktığı 2 maçta da ağları havalandıramadı. Bunun için de Emenike yarın siftah yapmak istiyor.