F.Bahçe’den Selçuk’a teklif

Futbol
F.Bahçe’de G.Saray’da tribünler ve Teknik Direktör Roberto Mancini ile arasındaki ipler kopma noktasına gelen Selçuk İnan transferi yeniden gündeme geldi. Akşam’da yer alan habere gö...
EMOJİLE

F.Bahçe’de G.Saray’da tribünler ve Teknik Direktör Roberto Mancini ile arasındaki ipler kopma noktasına gelen Selçuk İnan transferi yeniden gündeme geldi. Akşam’da yer alan habere göre, Sarı-Lacivertli yönetim, 2008-2009 transfer döneminde Selçuk’u Manisa’dan transfer etmek için büyük çaba sarf etmiş ancak F.Bahçe’nin dışında gelişen olaylar nedeniyle Selçuk, Trabzonspor’a transfer olmuştu. Bordo-Mavili kulüpte 3 sezon forma giyen milli futbolcu, 2011-2012’de G.Saray ile yıllık 2 milyon eurodan 5 sezonluk sözleşme imzaladı. 

TEK ENGEL BONSERVİSİ

Bu sözleşmenin 3 yılı doldu. G.Saray’ın yabancı futbolcularıyla arası açık olduğu için Avrupa’ya gideceği öne sürülen Selçuk’un Cim Bom’dan ayrılması durumunda F.Bahçe’ye transfer olma ihtimali var. Sarı-Lacivertli yönetim, milli futbolcuya Dirk Kuyt’ın aldığı tavan ücret olan 2 milyon 850 bin euro teklif etmeye hazır. Sarı-Lacivertliler, ayrıca Selçuk’a maç başına da 15 bin euro maç başına ücret ödeyebilir. Selçuk’un F.Bahçe’ye transferinin önündeki tek engel bonservisi.