Selçuk İnan’dan Mancini itirafı

Futbol
Sarı-Kırmızılıların kaptanı, ‘Mancini ile anlaşamıyorum. Uyarılarını anlamaya çalışıyorum ama yabancı dilim o kadar iyi değil. Yoğun tezahürat altında birbirimize sesimizi duyurmaya çalışırken b...
EMOJİLE

Sarı-Kırmızılıların kaptanı, ‘Mancini ile anlaşamıyorum. Uyarılarını anlamaya çalışıyorum ama yabancı dilim o kadar iyi değil. Yoğun tezahürat altında birbirimize sesimizi duyurmaya çalışırken bağırmak zorunda kaldık. İnsanlar bunu nasıl algıladı bilmiyorum fakat kesinlikle ona karşı bir saygısızlık içinde değildim’ dedi. 

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında hatalı pas seçimi yüzünden tribünlerin protestosuna uğrayan, Roberto Mancini ile tartışıp kenara gelirken formasını çıkaran ve takımı beklemeden stattan ayrılan Selçuk İnan, suskunluğunu yakın dostlarına bozdu. Maçtan sonra sırra kadem basan sarı-kırmızılı oyuncunun içini döktüğü arkadaşlarına önemli bilgiler aktardığı öğrenildi.

Galatasaray kariyerindeki en sıkıntılı günlerini geçiren başarılı futbolcunun, ‘Mancini ile anlaşamıyorum. Onun söylediklerini, uyarılarını anlamaya çalışıyorum ama yabancı dilim o kadar iyi değil. Üstelik taraftarın da yoğun tezahüratı altında birbirimize sesimizi duyurmaya çalışırken bağırmak zorunda kaldık. İnsanlar bunu nasıl algıladı bilmiyorum fakat kesinlikle ona karşı bir saygısızlık içinde değildim’ diye konuştuğu belirlendi.

Kimler beni ıslıklıyor?

Taraftar tepkisine de değinen Selçuk yaşadığı üzüntüyü gizlemedi. Milli futbolcunun, ‘Tribünlerin tepkisini iyi analiz etmek gerekir. Kimler, neden beni ıslıklıyor? Her zaman tribüne gelen, yağmurda, çamurda takımını yalnız bırakmayan taraftar mı ıslıklıyor yoksa hayatında ilk kez stadımıza gelen, sıcak localarında maçları izleyenler mi? Benim için gerçek Galatasaray taraftarı önemlidir. O taraftarlar ıslıklamalar olduğunda bile bana destek veriyorlardı’ ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Adrenalin patlaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise Selçuk İnan konusunda herhangi bir yaptırımları olmayacağını açıkladı. Aysal, ‘Bizim için sahada biten, sıradan bir adrenalin patlaması. Sorun yok’ dedi.

Mancini-Selçuk olayının büyütülmesine karşı çıkan Ünal Aysal, ‘Florya’da her şeyi şeffaf ve anlayışla çözmeye çalışan deneyimli bir kadromuz var. Her Fenerbahçe yenilgisi sonrası nedense medya bizde bir sorun yaratıp kurcalamaya çalışıyor. Herhalde Fenerbahçe taraftarının dikkatini dağıtmak için. Selçuk olayı da bunlardan biri’ diye konuştu.