Drogba’nın yerini ancak o doldurur

Futbol
Drogba’nın yerini en az onun kadar kariyerli bir yıldızla doldurmak isteyen, bu amaçla Balotelli, Gomis, Gabbiadini ve Dzeko gibi isimleri de listesine dahil eden Galatasaray, Samuel Eto’o...
EMOJİLE

Drogba’nın yerini en az onun kadar kariyerli bir yıldızla doldurmak isteyen, bu amaçla Balotelli, Gomis, Gabbiadini ve Dzeko gibi isimleri de listesine dahil eden Galatasaray, Samuel Eto’o ismi üzerinde fikir birliğine vardı. Fotomaç’ın haberine göre sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Roberto Mancini’nin, “Didier Drogba’dan doğacak boşluğu mevcut şartlarda ancak Eto’o doldurur” şeklindeki raporu üzerine bu transfere yoğunlaştı. 

G.SARAY DAHA İSTEKLİ

Flaş gelişme, İngiliz ve İtalyan medyasında da geniş yer buldu. insidefutbol. com’daki haberde, Beşiktaş’ın ve İtalyan teknik adam Marcello Lippi’nin çalıştırdığı Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande’nin de peşinde olduğu 33 yaşındaki Kamerunlu yıldız için Galatasaray’ın daha istekli olduğunu yazarken, “Mancini, Drogba’nın ardından Eto’o’nun en ideal seçim olduğu kanısında” ifadelerine yer verildi. 

BÜYÜK GÖRÜŞME HAFTAYA

G.Saraylı yetkililer, gelecek hafta Londra’da Eto’o’nun menajeri ile bir araya gelerek transferi bitirmeye çalışacak. Real Madrid (1), Barcelona (3) ve İnter’de (1) şampiyonluklar yaşayan Eto’o; 2’si Barça, 1’i ise İnter’de olmak üzere 5 de Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırdı. Dünyada çok az sayıda futbolcuya nasip olacak bir kariyere sahip olan ünlü forvet, Kamerun Milli Takımı formasıyla 116 maçta 55 gol attı.