Moyes G.Saray’a mı geliyor?

Futbol
G.SARAY’DA dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Manchester Unitad’la sezon bitmeden vedalaşan ünlü teknik adam David Moyes, İstanbul’daydı. Alex Ferguson’un koltuğunu dolduramayınc...
EMOJİLE

G.SARAY’DA dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Manchester Unitad’la sezon bitmeden vedalaşan ünlü teknik adam David Moyes, İstanbul’daydı. Alex Ferguson’un koltuğunu dolduramayınca taraftarın büyük tepkisini gördüğü için ayrılan Moyes ile Ünal Aysol, Les Ottamans da bir araya geldi. Sabah İstanbul’a inen tecrübeli hoca ile fikir alışverişi yaşandı. 

AYSAL ŞARTLARI ANLATTI

Başkan Aysal, Frank Rijkaard’ı da G.Saray’a getiren Haldun Üstünel’in kendisine “Moyes ile bir görüşün. Projelerini dinleyin” önerisi üzerine Galli teknik adamı İstanbul’a çağırdı. Oteldeki zirvede Aysal, kulübün plan ve bütçesini anlattı. Transfer bütçesinin 12 milyon euro olduğunu belirtip şartları sundu ama konunu yönetimde konuşulacağını belirtip masadan bir sonuç almadan kalktı. Moyes da Başkana “G.Saray’a gelirim” dedi. Aysal, Moyes’tan süre istedi.

AYSAL’DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Daha sonra  NTV Spor’a konuşan Başkan Aysal, şuan için Moyes ile sözleşme imzalama gibi bir durum olmadığını belirterek, “Moyes misafirimiz. İstanbul’u gezecek ve İngiltere’ye dönecek. Şu anda kendisiyle sözleşme imzalamamız söz konusu değil. Şu anda Moyes’u düşünmüyoruz. Acelemiz yok, onun da acelesi yok. Her zaman söylüyorum, önceliğimiz Alman teknik adamlar. Görüştüğümüz Alman hocalarla anlaşamazsak, Moyes alternatif olabilir. Kendisi deneyimli bir teknik adam” dedi.