Monaco, Sneijder’e resmen talip

Futbol
G.Saray forması ile bireysel olarak başarılı bir sezonu geride bırakan Hollandalı yıldız, Milli Takımdaki performansı ile de Avrupa’da transferin gözde oyuncularından biri haline geldi. Hürriyet’...
EMOJİLE

G.Saray forması ile bireysel olarak başarılı bir sezonu geride bırakan Hollandalı yıldız, Milli Takımdaki performansı ile de Avrupa’da transferin gözde oyuncularından biri haline geldi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Manchester United ve Atletico Madrid ile ismi anılan Wesley Sneijder için Monaco ilk girişimini yaptı.  Falcao’yu da kadrosunda bulunduran ve Fransa Liginde bu sezon şampiyonluğu son anda kaçıran Monaco, hedefine 2015’te ulaşmak için Sneijder’ı gözüne kestirdi

Diğer 2 kulüp henüz G.Saray Kulübü ile hiçbir şekilde iletişime geçmezken, Monaco Kulübü menajerler aracılığı ile Sneijder için sarı kırmızılıların kapısını çaldı. G.Saray Kulübünde bu sezon 17 kez fileleri havalandıran ve Dünya Kupasında ise Hollanda Milli Takımı forması ile 1 gol-1 asist performansla mücadele eden Sneijder için Monaco Kulübü adına görev yapan menajerler, bu konuda ilk adımı attı. 

Fransız kulübü tarafından yetkilendirilen menajer, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’a ulaşarak Sneijder’ı kadrosuna katmak için transferin şartlarını sordu.  Başkan Ünal Aysal ise Sneijder’ı kadrosuna katmak isteyen “ 20 milyon eurodan aşağı vermem” diyerek Hollandalı yıldızın bonservis bedelini de belirlemiş oldu.  Aysal, Sneijder’ın G.Saray için önemli bir futbolcu olduğunun altını çizip ancak 20 milyon euroluk bonservis bedeli ödenmesi halinde masaya oturabilecekleri bilgisini verdi. 

7.5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Dünya Kupasında her geçen gün yıldızını parlatıp fiyatını da başarısı ile katlayan Sneijder için G.Saray Kulübü gelen tekliflere kapıyı 20 milyon eurodan açacak.  1.5 yıl önce Inter Kulübünden 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında G.Saray’a transfer edilen Hollandalı yıldızdan sarı kırmızılı yönetim ancak hatırı sayılır bir teklif alması halinde gitmesine onay verecek.