Kartal’a Eskişehir şoku

Futbol
Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş Eskişehirspor’a konuk oldu.Maç Eskişehir’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Eskişehirspor:1 Beşiktaş:0 GOLLER 18′  Kaan Kanak STAT: Atatü...
EMOJİLE

Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş Eskişehirspor’a konuk oldu.Maç Eskişehir’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Eskişehirspor:1

Beşiktaş:0

GOLLER

18′  Kaan Kanak

STAT: Atatürk

HAKEM: Ali Palabıyık

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil, Diego, Sezgin, Mustafa, Özgür, Serdar, Causic, Lawal, Kaan, Mori

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Ersan Gülüm, Necip, Motta, Veli Kavlak, Kerim Frei, Oğuzhan, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mustafa

Star’ın haberine göre maçtan dakikalar…

1′  Karşılaşmaya Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

4′  Karşılaşmanın ilk dakikaları Mustafa Yumlu ve Mustafa Pektemek’in yaşadığı sakatlıklar nedeniyle duruyor.

8′  Karşılaşmanın bu dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.

10′  Jose Sosa’nın ara pasına ceza yayının sol tarafında hareketlenen Oğuzhan Özyakup için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

15′  Orta sahanın rakip alana bakan bölümünde Jose Sosa topu alıyor.Uzaktan sert şutla şansını deniyor ama top üstten dışarı çıkıyor.

17′  Ceza yayının sol çaprazında topla buluşan Oğuzhan Özyakup sağ ayağı ile çok sert vuruyor ancak kaleci Ruud Boffin köşeye iyi uzanarak topu kornere çelmeyi başarıyor.

18′  GOOOLLL!!! Eskişehirspor, Kaan Kanak’ın golü ile 1-0 öne geçiyor. Hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Kamil Ahmet Çörekçi’nin güzel pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Rogelio Mori sol ayağı ile şutunu çekiyor ve kaleci Cenk Gönen’den seken top çizgi önünde boşta kalıyor. O noktaya koşan Kaan Kanak bomboş pozisyonda topu ağlara gönderiyor ve takımını öne geçiren golü kaydediyor.

21′  Ceza yayının sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa penaltı noktasının soluna doğru ortasını yapıyor ancak o noktada topa hareketlenen Necip Uysal için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

25′  Kerim Frei, rakibi Raheem Lawal’ı arkasından çekerek yere düşürüyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

27′  Ramon Motta rakibi Kaan Kanak’ın yüzüne eliyle müdahalede bulununca Ali Palabıyık tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

29′  Ceza sahası ön yayında Olcay Şahan Sosa’ya çok güzel bir pas veriyor ceza sahasında Jose Sosa’nın bekletmeden yaptığı vuruş kaleci Boffin’den dönüyor.Dönen topu Mustafa Pektemek kaleye sırtı dönükken dönerek vuruşunu yapıyor ancak top üstten dışarı gidiyor.

33′  Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jose Sosa altıpas üzerine ortasını yapıyor ancak Diego Angelo topu uzaklaştırıyor.

36′  Sol kanatta topla buluşan Goran Causic altıpasın gerisine ortasını yapıyor. O noktada bomboş kalan Serdar Özkan kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin yanından auta gidiyor.

40′  Rakip yarı alanda topu kapan Kerim Frei ceza yayının solundan şutunu çekiyor ancak top hemen önündeki Mustafa Yumlu’dan geri dönüyor.

44′  Serdar Kurtuluş’un sağ kanattan verdiği pasta topa sahip olan Ruud Boffin topu uzaklaştırmak isterken Olcay Şahan topu önünde buluyor. Olcay Şahan ceza sahası içi sağ çaprazından gelişine şutunu çekiyor ancak top kale çizgisinde bulunan Kamil Ahmet Çörekçi’nin göğüsüne çarptıktan sonra uzaklaşıyor.

45′  Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve Eskişehirspor soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.

İKİNCİ YARI

46′  Karşılaşmanın ikinci yarısı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

49′  Orta alandan topla birlikte hızlı çıkan Raheem Lawal önce Veli Kavlak’ı daha sonra Ersan Gülüm’ü çalımladıktan sonra ceza yayının sağından şutunu çekiyor ve kaleci Cenk Gönen köşeye iyi uzanarak topu kornere çeliyor.,

52′  Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Goran Causic altıpas içerisine ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Diego Angelo kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Cenk Gönen üzerine gelen topu çeldikten sonra top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolden sonra Diego Angelo penaltı noktasının solundan tekrar şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

54′  Beşiktaş’ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serdar Kurtuluş oyundan çıkıyor ve Atiba Hutchinson oyuna giriyor.

54′  Beşiktaş’ta ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ramon Motta oyundan çıkıyor ve Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.

56′  Orta alandan topla birlikte hızlı çıkan Rogelio Mori’yi çelme takarak yere düşüren Necip Uysal sarı kart ile cezalandırılıyor.

57′  Eskişehirspor’da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kamil Ahmet Çörekçi sakatlanarak oyundan çıkıyor ve Birol Parlak oyuna giriyor.

59′  Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Raheem Lawal’ın pası ile topla buluşan Birol Parlak son çizgiye indikten sonra altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak Cenk Gönen o noktada topu kontrol etmeyi başarıyor.

64′  Veli Kavlak’ın pası ile ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Kerim Frei sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

67′  Gökhan Töre’nin pası ile ceza yayının solunda topla buluşan Jose Sosa şutunu çekiyor ancak top defanstan sektikten sonra Ruud Boffin’de kalıyor.

68′  Beşiktaş’ta üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Veli Kavlak oyundan çıkıyor ve Tolgay Arslan oyuna giriyor.

70′  Hızlı gelişen Eskişehirspor atağında topla birlikte ilerleyen Raheem Lawal’a sert müdahalede bulunan Oğuzhan Özyakup sarı kart ile cezalandırılıyor.

70′  Orta alanın sol tarafından kazanılan serbest vuruşta Kaan Kanak arka direğe doğru ortasını yapıyor. Altıpas gerisinde topla buluşan Rogelio Mori kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Cenk Gönen köşeye çok iyi uzanarak topu kornere çelmeyi başarıyor.

74′  Hızlı gelişen atakta Kaan Kanak sağ kanatta son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak top kimşeye ulaşmadan uzaklaşıyor.

76′  Eskişehirspor’da ikinci oyuncu değişikliği zorunlu olarak gerçekleşiyor. Sakatlanan Kaan Kanak oyundan çıkıyor ve Sezer Öztürk oyuna giriyor.

82′  Ceza sahası dışı sol taraftan kazanılan serbest vuruşta Jose Sosa kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

83′  Ceza yayı sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta Sezer Öztürk kaleye şutunu çekiyor ve kaleci Cenk Gönen hafifçe köşeye giden topu rahatlıkla kontrol ediyor.

85′  Olcay Şahan’ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan Kerim Frei şutunu çekiyor ancak Mustafa Yumlu üzerine gelen topu uzaklaştırıyor.

87′  Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Gökhan Töre ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Sezgin Coşkun topu uzaklaştırıyor.

Maç Eskişehirsporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.