Atromitos-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Futbol
Fenerbahçe’nin Avrupa yolculuğu devam ediyor. Fenerbahçe bu akşam Yunan rakibi Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Maç Atromitos sahasında oynanacak.  Atromitos’un 22 maçtır kendi sa...
EMOJİLE

Fenerbahçe’nin Avrupa yolculuğu devam ediyor. Fenerbahçe bu akşam Yunan rakibi Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Maç Atromitos sahasında oynanacak. 

Atromitos’un 22 maçtır kendi sahasında yenilmemesi Atromitos-Fenerbahçe maçının önemini ortaya koyuyor. Fenerbahçe’nin ise son 5 deplasmanda yenilmesi bu maçın önemini iyice arttırıyor.

Bu akşam Atromitos sahasında oynanacak maça Fenerbahçe sıkı bir hazırlık süreci geçirdi. Saat 21.00’da oynanacak maç için heyecanın daha şimdiden arttığını belirtelim.

Fenerbahçe-Atromitos Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Atromitos-Fenerbahçe maçının yayıncı kuruluşu Tivibu. Saat 21.00’da başlayacak kaçı Tivibu üzerinden izlemek mümkün olacak. Tivibu üyesi olyanlara iyi haber bizzat Tivibu2dan geldi. Maçı izlemek için Tivibu abonesi olmanıza gerek yok. Peki Fenerbahçe-Atromitos maçını şifresiz izlemek için ne yapmanız gerekiyor?

İşte cevabı…

Tivibu Frekans Ayarları

Tivibu abonesi olmayan kullanıcılar evlerindeki Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcıları ile Fenerbahçe-Atromitos maçını izleyebilecekler.

Uydudan tarama yapılarak ya da Türksat 4A 42° Doğu  uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans  ayarlarını kullanarak Tivibuspor’u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişmek mümkün olacak.

Tivibu yetkilileri bir sorun yaşanmaması adına Tivibu bir açıklama yaptı. Tivibu’nun açıklamasında şöyle denildi: Maçın şifresiz olmasına rağmen karşınıza şifre ekranı çıkarsa 1’in yanına 11 tane 0 koyun. 

Fenerbahçe-Atromitos Maçının Muhtemel 11’leri

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho