“Sınırsız Düş”leyin Çocuklar

Etkinlikler
SS.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği "Sınırsız Düş" eğitim atölyesinde, çocukların katılımcı olabileceği ve kendilerini somut ifade edebileceği çalışmalar yaptırılarak, zamanı en...
EMOJİLE

SS.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği "Sınırsız Düş" eğitim atölyesinde, çocukların katılımcı olabileceği ve kendilerini somut ifade edebileceği çalışmalar yaptırılarak, zamanı en etkin biçimde kullanmaları öğretiliyor.

Atölyeyle; çocukları düşünmeye ve sorgulamaya yönlendirmek, konuşmaya özendirmek, kişisel becerilerini ön plana çıkartarak güven duygularını pekiştirmek, her türlü çalışmada "düşünme" temel alınarak sınırsızca üretmelerini sağlamak hedefleniyor. Atölye çalışmaları cumartesi günleri, 11:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar, doğaçlama ve ısınma, öykü yaratma ve ezberleme, sözel ve beden diliyle anlatım gibi bölümlerden oluşuyor. Her bölüm kendi içinde, grubun özelliklerine ve yaşına göre farklı aktivitelerden oluşuyor. Bunlar, kelimelerle oynamak, canlı heykel yapmak, müziği boyamak, düşte gezmeye gitmek olarak örneklendirilebiliyor.

Halen Beykoz’da çalışmalarını sürdüren, Beykoz Vakfı Çocuk Tiyatrosu kurucusu R. Sinan Akbaşak tarafından yürütülecek aktivitelerin ana kavramlarını, müziği görmek, resmin sesini duyabilmek, öğrenmeyi öğrenmek ve düşündüğünü söyleyebilmek oluşturuyor.

Katılım ücretinin 50 TL olduğu atölye sınıfları, 15 katılımcıyla sınırlı olup, 7-15 yaş grubuna yönelik eğitim veriyor.

Rezervasyon ve kayıt için: S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi, Asuman Akbabacan (0212) 277 22 00 – 137

Sınırsız Düş Eğitim Atölyesi
Mekan: Sakıp Sabancı Müzesi

İlçe: Sarıyer
Adres: Sakıp Sabancı Cad., No:22 – Emirgan
Telefon: (212) 277 22 00
Web: http://muze.sabanciuniv.edu
Zaman

Cumartesi günleri Saat: 11.00-13:00
Yaş Grubu: 7-15 yaş grubu. 15 katılımcıyla sınırlı. Rezervasyon gerekiyor.