Sanat-çı Engel Tanımaz!

Etkinlikler
2008 yılında başlayan ve ilk eğitim dönemini geride bırakan Düşler Akademisi 10 farklı atölyede sosyal dezavantajlıları ve engellileri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Akademi Fotoğraf Atölyesi&rsqu...
EMOJİLE

2008 yılında başlayan ve ilk eğitim dönemini geride bırakan Düşler Akademisi 10 farklı atölyede sosyal dezavantajlıları ve engellileri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Akademi Fotoğraf Atölyesi’nin dönem sonu sergisinde, hayatın kendine göre zorluklar içerdiğine ama sanatın ve sanatçıların hiçbir zaman engel tanımadığına şahit olacaksınız. Engelli bir sanatçının sıradan bir gününün altında yatan yaşam savaşını ve varoluş çabasını tüm gerçekliği ile bu sergide görebileceksiniz.

“Kabuğu Kırmak” farklı engel gruplarından 6 engelli fotoğrafçının kendi özel hayatlarını anlattıkları olabildiğince sade ve gerçek hikâyelerden oluşuyor. Düşler Akademisi Fotoğraf Atölyesi eğitmenleri Korhan Karaoysal ve Aylin Dinçel’in belirttiği gibi fotoğraf sanatının teknik yönü değil gerçek üstü sanat yönü öz yaşam hikâyeleri ile fotoğraf severlerin karşısına çıkacak.

Görme engelli birinin fotoğraf çekebilmesi ama daha da ötesi bir sergi açmasının sıra dışı hikâyesi gibi denizyıldızlarının varoluş hikâyeleri Akademi atölyeleriyle yaratılmaya devam edecek çünkü:  Sanat-çı Engel Tanımaz!
 
Tarih: 14 – 22 Nisan 2009
Yer: Beyoğlu Sanat Galerisi
(İstiklal caddesi üzerinde Galatasaray’dan Tünel’e giderken solda…)
Açılış: 14 Nisan 2009   Saat: 18:00
Fotoğraf ve Resim Atölyeleri Workshop: 23-25 Nisan 2009