Dalmak Özgürlüktür!

Etkinlikler
Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu, altı yıl önce başlattığı "Dalmak Özgürlüktür" projesi kapsamında bu yıl Nilüfer Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen engelli çocukların dalma eğitim...
EMOJİLE

Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu, altı yıl önce başlattığı "Dalmak Özgürlüktür" projesi kapsamında bu yıl Nilüfer Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen engelli çocukların dalma eğitimlerinden çekilmiş fotoğrafların yer aldığı sergiyi Konak Kültürevi‘nde izlenime açtı.

USAT Topluluğu üyesi Engin Yavaş ve Mehmet Dağ’ın objektifinden yansıyan birbirinden çarpıcı fotoğraflar Nilüferlilerin beğenisine sunuldu. Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Murat Paçacı, Başkan Mustafa Bozbey‘in yurtdışında olduğu için sergi açılışına katılamadığını belirterek, "Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 13’ünü engelli vatandaşlarımız oluşturuyor. Bu fotoğraflar da onların hayata bağlanışının en güzel görüntüleri. Bu kareleri ölümsüzleştiren ve bizlere sunan fotoğrafçı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi. Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu üyesi Engin Yavaş ve Mehmet Dağ’ın objektifinden yansıyan birbirinden farklı 46 fotoğraf, 3 Temmuz’a kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.