Heykellerin Dilinden Yaşam

Etkinlikler
Çağdaş Heykeltıraşlar Derneği‘nden 11 sanatçının yaşamı, felsefeyi, kalabalığı, rastlantıyı, hayatın kaoslarını ve pek çok farklı temayı eserleriyle anlattığı sergi, Anadolu Ajansı Sanat Galeris...
EMOJİLE

Çağdaş Heykeltıraşlar Derneği‘nden 11 sanatçının yaşamı, felsefeyi, kalabalığı, rastlantıyı, hayatın kaoslarını ve pek çok farklı temayı eserleriyle anlattığı sergi, Anadolu Ajansı Sanat Galerisi‘nde Başkentlilerle buluştu.

Anadolu Ajansı Sanat Galerisi‘nde sanat sezonunun ilk etkinliği olan sergide, Ali Asgar Çakmakçı, Aysun Aslan, Mustafa Yılmaz, Nejla Alataş, İris Pala, Özlem Güner, Çağdaş Çakmak, Selvi İlhan, Şeniz Günyol, Ece Akay ve Ferhan Kızıltepe‘nin yapıtları izlenime sunuldu.

Karışık teknik, düzenleme, seramik ve fotoğraf çalışmalarından oluşan serginin açılışında sanatçı Ferhan Kızıltepe tarafından da bir performans sunuldu. Fincanlardaki 5 kahve falının yer aldığı fotoğraf çalışması, bebek kafası şeklinde tasarlanan figürlerden oluşan düzenleme, ”Kitabı Vuslat” isimli karışık teknik çalışmanın da yer aldığı sergide, metal malzemeyle hazırlanan ”İçgüdüler” ve seramik çalışmalar da bulunuyor.

Sergi, 22 Ekim‘e kadar Anadolu Ajansı Sanat Galerisi’nde Başkentlilerle birlikte olacak.