Yol Hikayeleri Sergisi Akvaryum’da

Etkinlikler
Bayrampaşa Belediyesi’nin desteğiyle, gençliğin eğitimi ve gelişimine katkıda bulunması amacıyla hayata geçirdiği bir proje olan on5yirmi5.com sitesinin düzenlediği Yol Hikayeleri Fotoğraf yarış...
EMOJİLE

Bayrampaşa Belediyesi’nin desteğiyle, gençliğin eğitimi ve gelişimine katkıda bulunması amacıyla hayata geçirdiği bir proje olan on5yirmi5.com sitesinin düzenlediği Yol Hikayeleri Fotoğraf yarışmasında dereceye girenler, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu’nun özel olarak onurlandırdığı bir törenle ödüllendirilmişti.

19 Kasım’da başlayan ve okurlarımız tarafından yoğun ilgi gören yarışmamız iki aşamalı olarak gerçekleştirildi. İlk aşamada jüri üyelerimiz tarafından seçilen 25 adet fotoğraf site üyelerimizin oylamasına sunuldu. İkinci aşamada ise, okuyucularımızın oyları ve jüri üyelerimizin değerlendirmesi sonucu dereceye giren fotoğraflar belirlendi.

Yarışma sonucunda birincilik ödülünü, İstanbul’dan Enes Hulusi Çimen, ikincilik ödülünü Siirt’ten Burhan Şen, üçüncülük ödülünü ise İstanbul’dan Çağlar Mirik kazandı.

Yarışmada ilk üçe girenlerle birlikte mansiyon alan eserler ve diğer eserler 21 Mayıs Cuma ve 23 Mayıs Pazar günleri arasında Bayrampaşa Akvaryum Alışveriş Merkezi‘nde sergilenecek.

Tüm okuyucularımız davetlidir!..