Malatya Kitap Okuma Rekoruna Talip

Etkinlikler
Mersin‘de 15 binden fazla kişinin katılımıyla kırılan ‘aynı anda aynı alanda en fazla kitap okuyan kişi’ rekorunu geride bırakmak için Malatyalılar harekete geçti.   Malatya Val...
EMOJİLE

Mersin‘de 15 binden fazla kişinin katılımıyla kırılan ‘aynı anda aynı alanda en fazla kitap okuyan kişi’ rekorunu geride bırakmak için Malatyalılar harekete geçti.
 

Malatya Valiliği ve NT Mağazaları‘nın ortaklaşa gerçekleştireceği programda 20 bin kişi kitap okuyacak. NT, Malatya Park AVM, Denizli Teras Park AVM, Osmaniye ve İzmir Torbalı Cadde’deki 4 yeni mağazasını aynı anda hizmete açtı. Böylece NT’nin Türkiye genelindeki mağaza sayısı 114’e ulaştı. Malatya’daki törende konuşan Vali Ulvi Saran, "NT’nin daha önce Mersin’de gerçekleştirdiği ‘aynı anda aynı yerde en fazla kitap okuyan kişi’ rekorunu ‘Malatya Okuyor’ kampanyasında yer alan vatandaşlarımızla burada kırmak istiyoruz. Valiliğimiz ve NT Mağazaları ortaklığında gerçekleştirilecek organizasyonla, Mersin’deki sayıyı burada çok rahat bir şekilde geçerek rekoru elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

Gelecek ay 8 mağazayı daha hizmete açmayı hedeflediklerini söyleyen NT Mağazaları Genel Müdürü Şeref Zekai Kolak da, "Türkiye’de toplam 56 ilde şubesi bulunan bir mağaza konumuna ulaşan NT’nin yeni hedefi 81 ilde okuyucuları ile buluşabilmek." şeklinde konuştu.