Suavi 44. Sanat Yılı Konseri

Etkinlikler
Sana yepyeni türküler verdim, uzak dağların ötesinden gelen, gülmeyi bilen çocuklar geldi, tükenme! Türk özgün müziğinin kilometre taşlarından Suavi, sanat hayatındaki 44. adımı MKM Attila İlhan Salon...
EMOJİLE

Sana yepyeni türküler verdim, uzak dağların ötesinden gelen, gülmeyi bilen çocuklar geldi, tükenme!

Türk özgün müziğinin kilometre taşlarından Suavi, sanat hayatındaki 44. adımı MKM Attila İlhan Salonu’nunda vereceği bir konserle taçlandırıyor.

‘Gül’ ile ‘Diken’ arasında geçen 44 yılı geride bırakan Suavi, sevenlerinin hayatlarının her anına damgasını vurmuş unutulmaz şarkılarını bu eşsiz gecede yine sevenleri ile birlikte seslendirecek.

Ahmet Telli’ nin sesinden canlı olarak dinleyeceğiniz şiirler ile başlayacak olan gece, Suavi’ nin sanatçı dostları Arif Sağ, Cahit Berkay, Ferhat Tunç, Grup Yorum, İlkay Akkaya, Mazlum Çimen, Toygar Işıklı ve Yavuz Bingöl ile birlikte seslendireceği ölümsüz şarkıları ile muhteşem bir müzik ziyafetine dönüşecek.

Suavi konserinin biletlerinin tükenmek üzere olduğu da gelen bilgiler arasında. Sanatçı twitter hesabında bu ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtirken kendisini görmezden geldiğini söylediği basına da ince bir sitem içinde.

Suavi 44. Sanat Yılı Özel Konseri
Tarih : 22.04.2011 20:30
Mekan : MKM Attila İlhan Salonu
Bilet Fiyatları
1. Kategori: 40,00 TL
2. Kategori: 30,00 TL
3. Kategori: 25,00 TL

Beyaz Gazete