Süpürgeler Havalandı!

Etkinlikler
Festival, dopdolu programıyla klasikleşmiş mekanları Kızılırmak Sineması, Goethe Institut ve bu yıl ilk defa mekanları arasına kattığı Ankara, Hacettepe ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde izli...
EMOJİLE

Festival, dopdolu programıyla klasikleşmiş mekanları Kızılırmak Sineması, Goethe Institut ve bu yıl ilk defa mekanları arasına kattığı Ankara, Hacettepe ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde izlieyiciyle buluşacak.

Festivalin biletleri ise satışa sunuldu. Sinemaseverler biletlerini Kızılırmak sinemasındaki gişelerden satın alabilecekler. Bilet fiyatları; gündüz seansları 2 TL, akşam seansları öğrenci 7 TL, öğrenci olmayanlar 10 TL. Ayrıca, her biri ayrı bir filme olmak koşuluyla 3 ve daha fazla sayıda bilet almak isteyen sinemaseverler film başına 5 TL ödeyecek.

Festival, bu sene Polonya’dan Meksika’ya, Küba’dan Finlandiya’ya, İran’dan Almanya’ya 30 ülkeden, 68 yönetmenin toplam 66 filmini sinemaseverlerle buluşturacak.

14. yaşını kutlayan Festivalin teması; “İktidar”. Bu sene Festival, yaşamın her alanında ve her anında karşımızda ve yanı başımızda duran iktidar görünümlerini sorgulayacak, “İktidar ne? İktidar kim?” diye soracak.

14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde kurmaca uzun metraj filmlerin gösterimleri Ankara’da sanat filmlerinin tek adresi olan Kızılırmak Sineması’nda yapılacak.

Kızılırmak Sineması’nın iki salonunda gerçekleşecek gösterim saatleri ise şöyle:

14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin programında yer alan kısa metraj ve belgesel filmler Goethe Institut Ankara’da (Alman Kültür Merkezi) sinemaseverlerle buluşacak. Gösterimlerin ücretsiz yapılacağı Goethe, Festival söyleşilerinin de ev sahibi olacak.