Tomtom Sinema Karnavalı 18 Haziran’da!

Etkinlikler
Bu ay Beyoğlu’ndaki Tomtom Mahallesi’nde düzenlenecek Tomtom Sinema Karnavalı, sinemayı dansla, müzikle, diğer sanatlarla bir araya getiren programıyla takipçilerine bolca eğlence vaat edi...
EMOJİLE

Bu ay Beyoğlu’ndaki Tomtom Mahallesi’nde düzenlenecek Tomtom Sinema Karnavalı, sinemayı dansla, müzikle, diğer sanatlarla bir araya getiren programıyla takipçilerine bolca eğlence vaat ediyor.

Beyoğlu’nun Tomtom Mahallesi 18- 25 Haziran tarihleri arasında Tomtom Sinema Karnavalı’na ev sahipliği yapacak. Film gösteriminden ziyade filmlerden ilham alma biçimlerinin kutlanması ve bunların bir performansa dönüştürülmesi arzusuyla yola çıkan karnaval, bir hafta boyunca Indigo, Indigo Lounge, Garajİstanbul ve Tomtom Mahallesi’nin sokaklarında gerçekleştirilecek etkinliklerle sinemaseverleri ve sinemadan ilham alan sanatseverleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Mika Groups’un desteğiyle gerçekleştirilecek organizasyona katkıda bulunan isimler arasında sinema yazarları Yeşim Tabak ve Engin Ertan, tiyatro eleştirmeni Zeynep Aksoy, ressam/heykeltraş İlhan Sayın bulunuyor.

Karnaval kapsamında Giovanni Scognamillo‘nun daha önce hiç sergilenmemiş eserlerinden oluşan bir resim sergisi gerçekleştirilecek.

Akşamları ise birbirinden değerli yönetmenlerin filmleri gösterilecek. İşte bunlardan bir kaçı: Reha Erdem’in ilk filmi A Ay (1998), Ömer Lütfi Akad‘ın Vesikalı Yarim (1968), Atıf Yılmaz‘ın 1978 yapımı filmi Kambur.

Etkinlikleri, konserleri, sergileri, filmleri ile güzel bir Tomtom Sinema Karnavalı sinemaseverleri bekliyor.

sinefesto.com