Ünlü İtalyan Balet Bolle Türkiye’de

Etkinlikler
Dünyaca ünlü İtalyan bale sanatçısı Roberto Bolle 20-21 Temmuz tarihlerinde yapacağı gösterinin tanıtımı için İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda İstanbul Üniversitesi Devlet Konserva...
EMOJİLE

Dünyaca ünlü İtalyan bale sanatçısı Roberto Bolle 20-21 Temmuz tarihlerinde yapacağı gösterinin tanıtımı için İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Bolle, İstanbul’a ilk kez geldiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

UNICEF’İN BARIŞ ELÇİSİ
Türkiye’den tanıdığı balet olup olmadığının sorulması üzerine “Açık olmak gerekirse hayır’’ diyen Roberto Bolle, gösterinin gelirinin bir bölümünün çocuklar için sosyal sorumluluk projelerine ayrılacağını belirtti.

1991 yılından beri UNICEF’in Barış Elçisi olan Bolle, bu gelişinde iki günlüğüne, gösteri için Avrupa’dan gelecek dansçıları tanıtacağını kaydetti. Bolle, şu sıralarda La Scala Tiyatrosu’nda konuk baş sanatçı ve New York Amerikan Bale Tiyatrosu’nda baş dansçı olarak sahne alıyor.
 

Milliyet