Zeyd Şoto’dan Dört Dilde İlahi Konserleri

Etkinlikler
"Kalbe Ziyaret" isimli ilk solo albümünü geçen yıl Türkiye’de çıkaran Bosnalı sanatçı Zeyd Şoto, Ramazan dolayısıyla Türkiye’de vereceği konserlere hazırlanıyor. Son olarak İstan...
EMOJİLE

"Kalbe Ziyaret" isimli ilk solo albümünü geçen yıl Türkiye’de çıkaran Bosnalı sanatçı Zeyd Şoto, Ramazan dolayısıyla Türkiye’de vereceği konserlere hazırlanıyor.

Son olarak İstanbul’un Fethi münasebetiyle Türkiye’de mehteranla birlikte iki konser veren Zeyd Şoto, Ramazan ayını İstanbul’da geçirmenin kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini, artık gelenek haline gelmiş Ramazan Etkinlikleri’nin ise kendisi için izleyenleriyle bir buluşma imkânı sağladığını belirtti.

Konserlerinde Türkçe, Boşnakça, Arapça ve İngilizce eserler seslendiren Zeyd Şoto, klasik eserlerin yanı sıra kendi bestelerini de izleyenleriyle paylaşıyor.

Bugün Kocaeli Kartepe’de ilk konserini verecek olan sanatçı sırasıyla 4 Ağustosta Ankara Hacıbayram’da, 6 Ağustosta Gaziosmanpaşa’da, 12 Ağustosta Bahçelievler’de, 18 Ağustosta Konya’da, 19 Ağustosta Keçiören’de, 20 Ağustosta Kocaeli Eskihisar’da, 21 Ağustosta Güngören’de konserlerine devam edecek. Zeyd Şoto’nun Ramazan ayındaki son konseri ise 24 Ağustosta Gaziantep Şahinbey’de olacak.

Cihan