‘7 iklim, 7 renk’ renklerle devam ediyor

Etkinlikler
Türkiye’nin binbir rengini Bayrampaşa’da bir araya getiren “7 İklim 7 Renk” kültür şölenimiz, Ege ve Doğu Karadeniz gecesi ile sürdü. Ege gecesinde Başkan Aydıner zeybek oynadı. Kutsi konseri ile başl...
EMOJİLE

Türkiye’nin binbir rengini Bayrampaşa’da bir araya getiren “7 İklim 7 Renk” kültür şölenimiz, Ege ve Doğu Karadeniz gecesi ile sürdü. Ege gecesinde Başkan Aydıner zeybek oynadı.

Kutsi konseri ile başlayan “7 İklim 7 Renk” kültür şölenimiz, Bayrampaşa Şehir Parkı’nda Ege ve Doğu Karadeniz gecesi ile devam etti. Ulusal ve yöresel sanatçıların sahne aldığı, halk oyunlarının oynandığı gecelerde Bayrampaşalılar omuz omuza, gönüllerince eğlenirken birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen 7 İklim 7 Renk kültür şölenine federasyon, dernek başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

Ege Bölgesi’nin halk oyunlarına eşlik eden  Başkan Aydıner, zeybek oynadı.

İLLERİN STANTLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İllerin ve ilçelerin öne çıkan değerlerinin sergilendiği stantlar, yoğun ilgi görüyor. Stantları tek tek ziyaret eden Başkan Aydıner, yoğun ilgiyle karşılanıyor. İkramları da geri çevirmeyen Aydıner, yöresel lezzetlerin de tadına bakıyor.

EDİRNE TAVA CİĞERİ BAYRAMPAŞA’DA

Edirne standında binlerce Bayrampaşalıya Edirne’nin meşhur tava ciğeri ikram edildi. Tava ciğerinin ustaları Bahri Bey ve Kemal Usta Bayrampaşalılara ciğer ziyafeti çekti.

KÜLTÜR ŞÖLENİMİZ DEVAM EDİYOR

Kültür şölenimiz, Doğu Anadolu, Ege ve Doğu Karadeniz gecesinin ardından Rumeli gecesi ile devam ederek 25 Haziran’da İç Anadolu gecesiyle son bulacak.

Kültür şöleni boyunca ulusal ve yöresel sanatçılar sahne alacak, illerin tanıtımı yapılacak, yöresel halk oyunları oynanacak.

Katılımın tamamen ücretsiz olan kültür şölenimize tüm halkımızı bekliyoruz…

Yedi İklim Yedi Renk Programımız (Yer: Bayrampaşa Şehir Parkı. Program boyunca akşam saat 20.30’da)

•  20 Haziran Perşembe Rumeli Gecesi
•  21 Haziran Cuma Güneydoğu Anadolu Gecesi
•  22 Haziran Cumartesi Batı Karadeniz Gecesi
•  24 Haziran Pazartesi Trakya Gecesi
•  25 Haziran Salı İç Anadolu Gecesi