Kim bu Yakup?

Etkinlikler
Bayrampaşa Gençlik Merkezi (BAYGEM), Geleneksel BAYGEM Pikniği’ni dün gerçekleştirdi. BAYGEM pikniğine kurum personeli ile öğrenciler katıldı. Piknikte eğlenceli oyunlar ve etkinliklere yer veri...
EMOJİLE

Bayrampaşa Gençlik Merkezi (BAYGEM), Geleneksel BAYGEM Pikniği’ni dün gerçekleştirdi. BAYGEM pikniğine kurum personeli ile öğrenciler katıldı. Piknikte eğlenceli oyunlar ve etkinliklere yer verildi.

PİKNİKTEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!..
Çavuşbaşı Göztepe piknik alanında gerçekleştirilen geleneksel etkinlikte en dikkat çekici olan şey Yakup isimli, kimse tarafından bilinmeyen ve tanınmayan bir şahsın isteklerinin tartışmasız bir şekilde yerine getirilmesi oldu. BAYGEM Genel Koordinatör Yardımcısı Gökhan Kuzeci’nin ‘Yakup dedi ki…’ sözleriyle başlayıp, ‘oturun, kalkın, yatın, elinizi kaldırın’ şeklinde ilettiği emirlere herkes uydu. Daha sonra kim olduğu sorulan ‘Yakup’ hakkında Gökhan Kuzeci, ser verdi sır vermedi. 

Futbol, voleybol, halat çekme, yumurta taşıma gibi yarışmaların yapıldığı renkli görüntülere sahne oldu. Katılanların toplu hatıra fotoğrafı çektirdiği piknik akşam saatlerinde son buldu. 

Not: ‘Yakup dedi ki…’ ünlü bir izci oyunudur.