Bayrampaşalı engellilerin sertifika sevinci

Etkinlikler
Bayrampaşa Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında belediye bünyesinde 10 yıldan bu yana faaliyet gösteren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli kursiyerlerini sertifika tö...
EMOJİLE

Bayrampaşa Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında belediye bünyesinde 10 yıldan bu yana faaliyet gösteren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli kursiyerlerini sertifika töreninde bir araya getirdi. Yıl boyunca merkezde tedavi olan, eğitim hizmeti alan ve çeşitli kurslara katılan engelliler, Yücel Çakmaklı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kurs süresince birbirinden güzel eserleri ortaya çıkaran kursiyerler, etkinlik öncesinde el emeği göz nuru ürünlerini de görücüye çıkardı.

ENGELLİLERDEN OLUŞAN KORO İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Sertifika töreni ise birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte sahne alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesindeki kursiyerlerden oluşan koro, seslendirdikleri eserlerle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

BAŞKAN AYDINER: DOĞRU SEÇİLMİŞ OLAN BİR PROJE

Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 10 yıldan bu yana çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “10 yıl az bir süre değil. Bir projeyi başladığınızdan bu güne kadar on yıl devam ettiremezsiniz. Demek ki bu proje bereketli bir proje, bu proje hayırlı bir proje ve doğru seçilmiş olan bir proje. O nedenle 10’uncu yılın başlangıcından bu güne kadar bu projeye emek vermiş bütün ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.