1.Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşması sergisi….

Etkinlikler
Gölbaşı Bizim Çatı Tesislerinde 14 -19 Eylül 2015 tarihleri arası düzenlenen Ankara Gazeteciler Cemiyeti 1.Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşmasına katılan sanatçıların resim sergisi, Ankara Gazeteci...
EMOJİLE

Gölbaşı Bizim Çatı Tesislerinde 14 -19 Eylül 2015 tarihleri arası düzenlenen Ankara Gazeteciler Cemiyeti 1.Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşmasına katılan sanatçıların resim sergisi, Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde,yoğun bir katılım ile 19 Eylül’de açıldı.

İlk kez düzenlendi

Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi BİLGİN,açılış töreninde yaptığı konuşmada,etkinlikle ilgili bilgi vererek, önemi üzerinde durdu ve ilk kez düzenlendiğine dikkat çekti.Ressamlar buluşmasına katılan sanatçılara katılım belgesi de verilen sergiye,bazı siyasetçiler,bürokratlar,sanatçılar,gazeteciler ve davetliler katıldı.

15 ressam katıldı

1.Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşmasına katılan sanatçıların isimleri şöyle;

Derya Saatçioğlu,Ali Senger, Birsen Küpeli Kara, Çiğdem Çallı, Erdal Bölükbaşı, Feza Yıldırım, Hatice Taner, Müberra Karamanoğlu,Zeki Sezer, Nezaket Özlütürk, Şekip Oğuz, Teymur Ağalıoğlu, Türkan Kalender, Savaş Simitli ve Yaşar Çallı.

Eserler,Cemiyete hediye edilecek

Konunun serbest olduğu sanat buluşmasına 15 sanatçı katılırken,çalışmalar neşe ve karşılıklı dialog içerisinde ve olgun bir anlayışla, 6 gün sürdürüldü.1.Uluslararası Ankara Ressamlar Buluşması Koordinatörü Arif Bigeç, sanatçıların ürettiği eserlerin, sergi sonunda Gazeteciler Cemiyeti’ne hediye edileceğini, bu etkinliğin kültür ve sanata katkı amacıyla, bundan böyle devamı için çalışacakları bilgisini verdi.Sergide,20 civarında eser yer aldı.