Haydi Kur’an Seferberliğine!

Dinler
AGİD (Adıyaman Genç İşadamları Derneği) Eğitim Komisyonu ve Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı yaz Kur’an kurslarının Haziran ayında başlaması nedeniyle Adıyaman Müftülüğü ile berber Türkiye genelind...
EMOJİLE

AGİD (Adıyaman Genç İşadamları Derneği) Eğitim Komisyonu ve Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı yaz Kur’an kurslarının Haziran ayında başlaması nedeniyle Adıyaman Müftülüğü ile berber Türkiye genelinde “Haydi Kuran Seferberliğine” adı altında kampanya başlattılar.

Haziran’a kadar sürecek kampanya ile 5000 adet Elifba cüz’ü ve Kur’an-ı Kerim toplanması hedefleniyor. Adıyaman genelini kapsayan kampanya sonunda toplanan dini kitaplar Dernek yönetimi ve Adıyaman müftülülüğü ile beraber tüm köy ve ilçelerde faaliyet gösteren yaz kuran kursunda eğitim gören talebelere dağıtılacak.

AGİD Eğitim Komisyonu Başkanı İsmail Alan başlatmış oldukları kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirterek kampanya ile ilgili şunları söyledi ” Bin yıl Ku’rana hizmet eden milletimiz kurandan uzaklaşmış hale geldi. Bu olumsuz tabloyu düzeltmek ve Ku’ran-ı bir hayat kitabı haline getirmek için eğitim alanında çok geniş ve kapsamlı bir faaliyet yapmayı bu konuda dikkat çekmeyi ve kitleleri bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu bunalım çağında insanlık tamda Kur’anının diri ve diriltici nefsine muhtaçtır. Kur’anın gereği gibi okuyup anlayacak ve en güzel şekilde yaşayarak insanlığa örnek olacak nesillere hasret kalmış toplumumuz” diyen AGİD Eğitim Komisyonu ve Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı tarafından 6 Hazirana kadar sürecek “Haydi Kur’an Seferberliğine” kampanyasına İstanbul ve İstanbul dışından katılmak isteyenler Eğitim Komisyonu Başkanı İsmail Alan ve Sosyal Yardımlaşma Birim Başkanı Mustafa Sevinçhan ile irtibata geçebilirler.

Kampanya iletişim bilgileri

İsmail Alan: 0535 464 22 00
Mustafa Sevinçhan: 0532 392 37 02