Kitaplar Namaza Çağıracak

Dinler
Toplumda namaz bilincini oluşturmak için 4 yıldır Türkiye geneli ve yurtdışında birçok çalışmaya imza atan ‘Namaz Gönüllüleri Platformu’ yeni bir etkinliği daha hayata geçirdi. Platform üy...
EMOJİLE

Toplumda namaz bilincini oluşturmak için 4 yıldır Türkiye geneli ve yurtdışında birçok çalışmaya imza atan ‘Namaz Gönüllüleri Platformu’ yeni bir etkinliği daha hayata geçirdi.

Platform üyesi yazarlar, farklı yayınevlerinden çıkmış 28 kitabı bir araya getirdi. Namaz, şekil, mana gibi birçok yönüyle ele alan eserler bir külliyat şeklinde okuyucuların istifadesine sunulacak. Bugüne kadar toplam 5 milyon tiraj yapan kitaplar, telefonla sipariş edilerek kargo ile evlere teslim edilecek. Namaz Gönüllüleri Platformu ve Moral Kitap işbirliği ile düzenlenen kampanya bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıda konuşan platform sözcüsü Cemil Tokpınar, hedeflerinin 100 bin set satmak olduğunu belirterek "Platformun namaz tohumunun toplumda ekilmesinde önemli işlevleri oldu." dedi. Kıl Beni Ey Namaz kitabının yazarı Senai Demirci, kitap ve okuyucu arasında ciddi engellerin bulunduğunu, atılan bu adımla engellerin kaldırıldığını vurguladı. 

Moral Kitap Genel Müdürü Halil İmamoğlu da 28 kitabın 100 liraya satılacağını, kitapları farklı dillere de çevireceklerini söyledi. Namaz külliyat, Risale-i Nur’da Namaz ve Hikmetleri (Bediüzzaman Said Nursî), Sabah Namazına Nasıl Kalkılır (Cemil Tokpınar), Namaz: Niçin ve Nasıl Kılınır? (Mehmed Paksu), Namazla Yaşamak (Veysel Akkaya), Namazı Anlayarak Kılmak (Prof. Davut Aydüz) gibi namazı farklı yönleriyle ele alan kitaplardan oluşuyor.

Bilgi için: 0212 444 24 14