Melek Baykal’dan iftar uyarısı

İslam
"İftar yemeği verirken, kutsal topraklara giderken gazetecileri çağırıp şov yapmayın. Bizim dinimizde bir elin verdiğini öbür el görmez." Ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Melek Baykal, Ramaza...
EMOJİLE

"İftar yemeği verirken, kutsal topraklara giderken gazetecileri çağırıp şov yapmayın. Bizim dinimizde bir elin verdiğini öbür el görmez."

Ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Melek Baykal, Ramazan ayında basını çağırarak yardımda bulunan meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu. Gizli yapılan yardımın makbul olduğunu hatırlatan Melek Baykal şunları söyledi. "Sanat camiasında yaptığı yardımın şovunu yapan arkadaşlarımız var. ben bunlara çok karşıyım. Gazetecileri çağırıp iftar yemekleri veriyorlar. Bizim dinimizde bir elin verdiğini öbür el görmez. Gizliden yaparsın. Bir de kutsal topraklara giderken fotoğraflarını çektiriyorlar. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Hacca ya da umreye gidip dinimizin gerektiğini yaparsın. Bunu herkese duyurmanın bir anlamı varmı?"

SAĞIR SULTAN DUYUYOR

Melek Baykal bazı meslektaşlarının yaptıkları yardımları herkese anons etmelerine ilginç bir kılıf bulduğunu söyledi. Baykal, "Televizyonlara çıkıp diyorlarki ‘Başka insanlara örnek oluyoruz’. Böyle örnek mi olunur?Sağır sultana bile duyuruyorlar. ‘Biz iftar yemeği verdik’ diye. Ben böyle yapılan hayırlara çok karşıyım. Yukarıda Allah var herşeyi görüyor" dedi.

Bugün