BAYGEM Mezuniyet Töreni Bugün

İş Dünyası
Bayrampaşa Belediyesi’nin gençlere yönelik kurslarına katılan 3 bin 500 öğrenci bugün düzenlenecek törenle mezun olacak. Ebrudan hatta, gitardan folklore, tiyatrodan dil kursuna, muhasebede...
EMOJİLE

Bayrampaşa Belediyesi’nin gençlere yönelik kurslarına katılan 3 bin 500 öğrenci bugün düzenlenecek törenle mezun olacak.

Ebrudan hatta, gitardan folklore, tiyatrodan dil kursuna, muhasebeden bilgisayara 40 değişik alanda kurs  veren Bayrampaşa Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) bu yıl da eğitim dönemini tamamladı. 70 öğretmenle sürdürülen kurslara 3 bin 500 öğrenci katıldı. Bugün saat 16.00’da başlayacak mezuniyet töreni Bayrampaşa Kaymakamlığı’na ait toplantı salonunda yapılacak. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı ve BAYGEM Genel Koordinatörü M. Naci Canbay ile öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katılacak.

Baygem gençlere ücretsiz eğitim veriyor

Mezuniyet töreni öğrencilerin yıl boyu yaptığı ebru, hat, fotoğraf gibi eserlerin sergileneceği kokteylle başlayacak. Tören 17.30’da Gerilimde Mangal adlı grubun rock müzik konseriyle devam edecek. Ardından BAYGEM tanıtım ve slayt filmi gösterilecek. Daha sonra sırasıyla BAYGEM Genel Koordinatörü M. Naci Canbay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı birer konuşma yapacak.

Mezuniyet töreni  saat 18.30’da BAYGEM kursiyerlerinin vereceği Tasavvuf Müziği konseri  ile sürecek.  Daha daha sonra ise sertifika ve ödül törenine geçilecek.

Ardından yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin yeteneklerini sergiledikleri programlarla devam edecek. Programda sırasıyla 19.00’da Rumeli Folklor gösterisi, 19.20’de Samimi Bir Merhaba adlı tiyatro gösterisi, 20.20’de gitar dinletisi, 20.40 Bağlama dinletisi, 21.00’de Zor Evlenme tiyatro gösterisi sergilenecek. Program saat 22.00’de sona erecek.

10 Kişilik sınıflarda kaliteli eğitim

BAYGEM 2009-2010 DÖNEMİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI

BAYGEM’de 2009-2010 eğitim dönemi Eylül 2009’da başlayacak. Kurslara önkayıtlar yaz boyu devam edecek. Kesin kayıtlar kursların başlayacağı Eylül 2009’da yapılacak. Kurslara kayıt için ise Bayrampaşa’da ikamet etmek ve 15-35 yaş aralığında olmak yeterli olacak.

Kurslar sabah saat 09.00 ile akşam 20.30 arasında yapılacak.