Proje Yöneticileri Buluşuyor

İş Dünyası
MCM Grup proje yöneticiliği mesleğini tanıtma ve geliştirme misyonu çerçevesinde 28-29 Mayıs tarihlerinde 1. Ulusal Proje Yönetim Meslek Konferansı (UPMK) düzenliyor. Proje yöneticileri ve proje yönet...
EMOJİLE

MCM Grup proje yöneticiliği mesleğini tanıtma ve geliştirme misyonu çerçevesinde 28-29 Mayıs tarihlerinde 1. Ulusal Proje Yönetim Meslek Konferansı (UPMK) düzenliyor. Proje yöneticileri ve proje yönetim ekipleri üyelerini buluşturmak, meslekî sorun ve önerileri paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen konferans proje yönetimi mesleğine yaklaşım, yöntem, bilgi, görgü ve dil birliğini ve meslek üyelerinin dayanışma zeminini oluşturmak gibi konulara katkı sağlamak istiyor.

Hemen her sektörden büyük projelere imza atmış proje yöneticilerinin bir araya gelerek birikimlerini katılımcılarla paylaşacağı konferans proje yönetimi metodolojisinden ziyade güncel ve ulusal proje yöneticilerine, ekip üyelerine ve mesleki konulara öncelik veriyor. Konferansın an temasını kişiler, çalışma şartları, mesleki zorluklar ve bunlara dair özgün çözümler ve beklentiler oluşturuyor.

Kamu ve özel sektörden katılımcılar

Baş onur konuğu olarak 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in teyidinin beklendiği etkinliğe Murat Karayalçın, Murad Bayar, Erdoğan Bayraktar gibi onur konuklarının yanında Türk Telekom Program ve Proje Yönetimi Direktörü Kamil Yılmaz, Proje Yönetim Derneği’ni temsilen Dilek Sanus, Savunma Sanayii İmalatçıları Derneği’nden Kaya Yazgan, ANGIAD Başkanı Abdullah Değer ve DPT Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman gibi konuşmacılar yer alacak.

2 gün sürecek konferansa katılım ücreti KDV dahil 250TL olan konferans Ankara’da City Hotel’de gerçekleştirilecek. Konferans programı ve ayrıntılı bilgi için: www.upmk.org