DPÜ 17 Akademik personel alacak

İş Dünyası
Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümüne bir profesör ve birde doçent alınacak. Ayrıca üniversitenin, İktisadi ve İdari Bilimle...
EMOJİLE

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümüne bir profesör ve birde doçent alınacak.

Ayrıca üniversitenin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Mali Hukuk Ana Bilim Dalına bir, aynı fakültenin Kamu Yönetimi Hukuk Bilimleri Ana Bilim Dalına bir, yine aynı fakültenin İşletme Bölümü Ticaret Hukuku Ana Bilim Dalına bir, Tıp Fakültesi’nin Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Dermatoloji Ana Bilim Dalına bir, aynı fakültenin Cerrahi Tıp Bilimleri  Bölümü Acil Tıp Ana Bilim Dalına bir, aynı bölümün Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalına bir ve Patoloji Ana Bilim Dalına bir, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalına bir, Mühendislik Fakültesi’nin Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Malzeme Mühendisliği Ana Bilim Dalına 2, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümüne bir, Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalına bir, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümüne 2 ve Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda da bir yardımcı doçent istihdam edilecek.

Adayların, istenilen belgelerle 13 Ocak 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar şahsen müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Başvuruyla ilgili ayrıntılı bilgiler, üniversitenin www.dpu.edu.tr adresinde yer alıyor.