Kriz Nilüfer’i de Vurmuş!

Yerli Müzik
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu‘nda önceki gece sahne alan Nilüfer, konser alanının tamamen dolmadığını görünce "Gördünüz mü kriz beni de vurdu" diye espri yaptı. Sahnenin bey...
EMOJİLE

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu‘nda önceki gece sahne alan Nilüfer, konser alanının tamamen dolmadığını görünce "Gördünüz mü kriz beni de vurdu" diye espri yaptı. Sahnenin beyaz kumaşlarla kaplandığı, orkestra elemanlarının bile beyaz giydiği konsere yeşil kostümüyle çıkan Nilüfer, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser sırasında hayranlarıyla dertleşen şarkıcı "Çalış, çalış nereye kadar! Artık hayata biraz da boş vermeye çalışıyorum" dedi. Son dönemde arasının açıldığı Kayahan’ın şarkılarını mahkeme kararından dolayı okuyamayan Nilüfer, konser sırasında "Şimdi çok büyük bir ustanın şarkısını seslendireceğim" dedikten sonra Timur Selçuk’un "İspanyol Meyhanesi"ni okudu. Nilüfer şarkıyı okumaya başladığında konser alanı alkış sesleriyle inledi. Nilüfer böylece yeni ustasının Timur Selçuk olduğunu da ilan etmiş oldu.