Tuluyhan Uğurlu’dan Konser

Yerli Müzik
Temmuz başında çıkan son albümü ‘‘Akdeniz”in gala konserlerinin ardından Tuluyhan Uğurlu, üçüncü kez İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. Açıklamada, Uğurlu’nun Haydarpaşa Gar...
EMOJİLE

Temmuz başında çıkan son albümü ‘‘Akdeniz”in gala konserlerinin ardından Tuluyhan Uğurlu, üçüncü kez İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Açıklamada, Uğurlu’nun Haydarpaşa Garı merdivenlerindeki konserinde ”Akdeniz” adlı son albümündeki parçalara yer vereceği ve sanatçıya Türk ve Batı müziği enstrümanlarından oluşan kendi müzik topluluğunun eşlik edeceği kaydedildi.

Uğurlu’nun Haydarpaşa konserinde 500’e yakın Akdeniz görüntüsünden oluşan görsel bir sunumun müziğe eşlik edeceği vurgulandı. Müzik ve görüntülerle Akdeniz kültürünün anlatılacağı konserin, inançların Akdeniz’den dünyayı aydınlatışının anlatılacağı ”Akdeniz İnanmayı Sever” isimli bölümde, Uğurlu’nun sahneyi semazenlerle paylaşacak.

Uğurlu’nun konseri için Haydarpaşa sahilini seçmesinin bir nedeninin bilim adamlarına göre Karadeniz ve Marmara’nın, Akdeniz’in sularıyla oluşan denizler olmasından kaynaklandığı ifade ediliyor.