Anadolu Pop Sahne Alıyor

Yerli Müzik
Anadolu’da ortak kültürden ve dünyadaki akımlardan beslenen 60’lı, 70’li yılların pop ve rock müziğinin, genç nesillere aktarılması amaçlanan Anadolu Pop (AnaPop) etkinliği kapsamınd...
EMOJİLE

Anadolu’da ortak kültürden ve dünyadaki akımlardan beslenen 60’lı, 70’li yılların pop ve rock müziğinin, genç nesillere aktarılması amaçlanan Anadolu Pop (AnaPop) etkinliği kapsamında bugün ‘Anapop Ustalara Saygı’ konseri gerçekleştiriliyor.

Bugün İ.M.Ç Konserleri Orkestra 1’de Arkadaşlar: Kardaşlar, Moğollar, Dadaşlar, Kurtalan Ekspres Karması, vokalde Cem Karaca/Dervişan adına Levent Baki SYSU: Serap Yağız & Suların Uğultusu/Anadolu Pop 5. Phase; Orkestra 2’de Zafer Dilek, Kadri Ünalan, Osman İşmen ve İlham Gencer Karması vokalde Erol Büyükburç; Orkestra 3’te Gökçen Kaynatan ve Arkadaşları Show Orkestrası, vokalde Erkut Taçkın, Mavi Çocuklar’dan Dinçer Erdoğan yer alacak. Ayrıca Derdiyoklar-Replikas ile Athena Ayyuka AnaPop Karması, Babazula, Nekropsi, Kırıka Eurasia konserleri de gerçekleşecek. Etkinlikler Mini Müzikhol’de Grup Ses, Barış K, Tutan’ın kapanış partisiyle son bulacak. (www.redbull.com.tr/www.anapop.org)