365 Gün Barış ve Müzik

Yerli Müzik
365 gün barış ve kaliteli müzik anlayışıyla 10 yıldır ‘Hayalperest Bar’ı işletmekte olan Faruk Hacızekeriyaoğlu tarafından açılan mekan, Kadıköy’de canlı performans ve eğlence sıkınt...
EMOJİLE

365 gün barış ve kaliteli müzik anlayışıyla 10 yıldır ‘Hayalperest Bar’ı işletmekte olan Faruk Hacızekeriyaoğlu tarafından açılan mekan, Kadıköy’de canlı performans ve eğlence sıkıntısı çekenlerin imdadına yetişecek. Müzik direktörlüğünü Beyoğlu’nun farklı mekanlarında DJ’lik, tonmaister’lik ve çeşitli konser organizasyonları gerçekleştirmiş Yusuf Kenan Bilici yapıyor.

3 kattan oluşan mekanı planlamaya yaklaşık 6 ay önce başlamışlar. Öncelikli hedefleri, müşterilere rahat edebilecekleri ve iyi müzik dinleyebilecekleri bir ortam hazırlamakmış. Woodstock sabah 10.00’da açılıyor ve 21.00’e kadar rock ağırlıklı olmak üzere dünya müziğinden örnekler sunuyor. Bu arada müziğin sesi kısık olduğundan sohbetinizi engellemiyor. 21.00’den sonra ses seviyesi biraz artıyor ve farklı günlerde farklı DJ performansları oluyor.


ALTERNATİF SAHNE

Bilici, ‘Kadıköy’e yeni ve alternatif bir sahne kazandırabilmek istiyorduk. Kadıköy’de eğlence yerleri ve evler iç içe, bu sebeple insanları rahatsız etmeden yüksek sesle eğlenmenin yolu yeraltına inmekti. Bununla da yetinmeyip sağlam bir yalıtım yapmaktı. 10 kamyon dolusu tuğla ve neredeyse bir TIR dolusu ahşap malzeme kullanıldı ve bütün iç mekan kaplandı, kimseyi rahatsız etmeden yüksek sesle performans yapılabileceğini de böylece göstermiş olduk’ diyor.

Luxus, Cümbüş Cemaat, Velvele gibi içlerinde oryantal tınılar barındıran ekiplerin yanı sıra, Barbeque gibi eğlenceli rock grupları da Woodstock’ta sahne alıyor. Olimpos’un çok sevilen Ankaralı grubu Bomba Etkisi, Karadeniz müziğine farklı bir yorum katan Nena, ayrıca Barış Bölükbaşı, Tuğçe Tayfur’un grubu Joker, mekanda sahne alacak gruplardan bazıları… Woodstock, her gün sabah 10.00 gece 04.00 arası açık. Kadıköy’ün yeni mekanında mutlaka bir performans izleyin deriz.

Akşam