Anastacia, Rum Ambargosunu Deldi

Yerli Müzik
Dünyada 20 milyondan fazla albüm satışı yapan 42 yaşındaki Amerikalı ünlü şarkıcı Anastacia, yarın KKTC’de bir konser verecek. Jennifer Lopez ve Julio Iglesias’ın KKTC’de konser verm...
EMOJİLE

Dünyada 20 milyondan fazla albüm satışı yapan 42 yaşındaki Amerikalı ünlü şarkıcı Anastacia, yarın KKTC’de bir konser verecek. Jennifer Lopez ve Julio Iglesias’ın KKTC’de konser vermesini engelleyen Rum lobisi, Cratos Premium Otel’de sahneye çıkacak olan Amerikalı ünlü şarkıcı Anastacia’yı engelleyemedi.

ÖNCE VAZGEÇMİŞTİ
Sesinin çok güçlü olmasından dolayı takma adı “Yüce Sesli Küçük Leydi” olan Anastacia ve beraberindeki 9 kişi dün saat 17.30’da THY’nin tarifeli uçağı ile Basel’den İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gazetecilerin sorularına cevap vermekten kaçınan Anastacia, saat 18:30’da İstanbul’dan Ercan’a uçtu. Rum lobisinin yanı sıra Yunanistan Turizm Bakanı’nın da tam adı Anastacia Lyn Newkirk olan Anastacia’yı “Orası işgal altında, gidemezsin” diye baskı altına almaya çalışmasından sonra, ünlü sanatçı 25 Eylül’de KKTC’de vereceği konserden vazgeçmişti. Anastacia,menajeri “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti güvenli” raporu hazırladıktan sonra adada 13 Kasım’da konser vermek üzere anlaşma yaptı.

Gökhan ARTAN / AHT